A koronavírus ellenére is megtartják az Utazás kiállítást, a külföldi díszvendég Olaszország

Utazás kiállítás 2019
Budapest, 2018. március 1. Látogatók az Utazás 2018 kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban megnyitó napján, 2018. március 1-jén. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Február 27-én kezdődik az Utazás kiállítás, melynek külföldi díszvendége idén Olaszország. A szervezők azt mondják, a koronavírus-helyzet ellenére is megtartják a rendezvényt. A kiállításon fokozott higiéniai, takarítási intézkedéseket vezetnek be, a kiállítócsarnokokban, fogadócsarnokban kézfertőtlenítő automatákat helyeznek el.
Vágólapra másolva!

Magyarország legnagyobb turisztikai rendezvényét idén február 27. és március 1. között tartják a Hungexpón.

A rendezvényre 40 országból jönnek, és az idei külföldi díszvendég Olaszország.

A koronavírus ellenére a szervezők azt mondják, az előzetes terveknek megfelelően megtartják az Utazás kiállítást és a Budapest Boat Show-t.

Tavaly 35 ezer ember ment el a kiállításra Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Közleményükben azt írják:

"A Hungexpo Zrt. vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetet, felvette a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal.

Természetesen a résztvevők biztonsága és egészsége prioritást élvez, bármilyen változás történne a járványügyi helyeztet illetően, figyelembe fogjuk venni a releváns állami és központi hatóságok iránymutatását, és minden általuk javasolt intézkedést követni fogunk."

A kiállításon fokozott higiéniai, takarítási intézkedéseket vezetnek be, a kiállítócsarnokokban, fogadócsarnokban kézfertőtlenítő automatákat helyeznek el.

A háromnapos rendezvényre a tavalyi évben mintegy 35 ezer ember látogatott el.