Újabb nyom Maddie ügyében, talán ez segíthet

Vágólapra másolva!
A hároméves Maddie 2007-ben tűnt el egy portugál szállodából, ahol a szüleivel nyaralt. Az elmúlt 13 évben több nyom is előkerült, de arról, hogy a kislánnyal mi történt, semmi biztosat nem lehet tudni. Most újabb nyom került elő. Eszerint egy évek óta külföldön élő brit nő elmondta, hogy kihallgatták őt a rendőrök Maddie McCann eltűnése miatt. Az 59 éves Carol Hickmant a hatóság német exbarátjáról, az 51 éves Michael Jehléről faggatta, köztük a telefonszámáról és Facebookjáról is érdeklődtek. Több szakember szerint a férfi érintett lehet az ügyben.
Vágólapra másolva!

A pincérnő a portugáliai Praia da Luz egyik bárjában dolgozik, mindössze 450 méterre attól a helytől, ahonnan a kislány háromévesen eltűnt 2007-ben. Két civil ruhás nyomozó kereste fel, és kikérdezték arról, hogy emlékszik-e a gyerek eltűnésének napjára.
Hickman 1997-ben költözött Algarvéba, és 18 hónapig volt együtt Jehlével, de több évvel 2007 előtt már szakítottak. Hickman szerint azonban semmi oka nincs a rendőrségnek volt párját meggyanúsítani, mindenesetre meglepte, hogy kihallgatták.

– fogalmazott.

Jehle a brit lapoknak elárulta, hogy nem tudott róla, hogy Maddie miatt kérdezősködnek róla, és hozzátette, hogy a rendőrség tudja, hol lakik. A férfi 1995 óta él Portugáliában.

2007-ben Jehle egyik másik exbarátnője arról számolt be, hogy hat rendőr kutatta át a lakását, beleértve a fagyasztót is

írja a Ripost a Metro cikke alapján.