A gyerekek szeme láttára verte és alázta élettársát egy tatai férfi

Vágólapra másolva!
A férfi rendszeresen verte és megalázta élettársát. mindezt közös gyerekeik előtt tette, akik emiatt érzelmileg sérültek. A férfi ellen most vádat emeltek. 
Vágólapra másolva!

A férfi és élettársa két gyereket neveltek a bicskei, tatabányai, majd tatai házukban. 2015. május 04-én összevesztek, ami addig fajult, hogy a férfi pofon vágta a nőt, és tépte a haját. Mindezt az egyik gyerekük is végignézte.

A nő ekkor különköltözött, ám később kibékültek, és 2015. november 3-án ismét összeköltöztek. Azonban tavasszal újra elkezdődtek köztük a veszekedések. A férfi

többször belekötött párjába, trágár szavakkal szidta, megalázta, rossz anyának nevezte. Emellett rendszeresen megverte, tépte a haját, leköpte. Egyszer a hálószobában, egyik gyerekük előtt az ágy szélébe verte a nő fejét, amitől a nő a földre esett. A férfi ekkor a mellkasára térdelt, majd a nyakára taposott.

2017 februárjában a nő megunta a folyamatos kínzásokat, és közölte a férfival, hogy elköltözik. A férfi ezen úgy felháborodott, hogy a padlóba verte élettársa fejét, és a hajánál fogva vonszolta végig az előszobán. A férfi 2018 tavaszán és 2018. június 13-án is bántalmazta élettársát, melynek mindkét gyerekük szemtanúja volt.

Ettől kezdve napok óta veszekedtek, a férfi

többször elment a nő munkahelyére, ahol zaklatta, fenyegette és szidalmazta.

A gyerekek 2016 márciusától 2018. június 15-ig

legalább ötvenszer voltak szem- és fültanúi szüleik veszekedésének, és legalább tízszer azt is látták, hogy a férfi veri az anyjukat.

Emiatt a két gyerek olyan sokkot kapott, ami miatt érzelmileg sérültek.

A nő végül a rendőröktől kért segítséget, mire a férfinak el kellett költöznie a közös lakásból, ám aznap még visszament, és

magával vitte a nő holmijait - egy tévét, egy tabletet és egy hangfalat, összesen 129 ezer forint értékben.

Az ügyészség fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást javasolt a férfinak.