Horváth László: A gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

Vágólapra másolva!
A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a "Szabad Gyöngyöspatáért" meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett - reagált a Soros-hálózat mai tüntetésére Horváth László, a térség fideszes parlamenti képviselője vasárnap közzétett Facebook-videójában.
Vágólapra másolva!

- összegzett a miniszterelnöki megbízott.

Meglátása szerint a mai demonstrációval világossá vált, hogy a

Soros György által támogatott szervezetek nem akarnak békés együttélést magyarok és cigányok között,

és nem akarnak tisztességes, jó és igazságos válaszokat a meglévő problémákra. "Az ő receptjük, hogy először tudatosan gerjesztenek egy konfliktust, majd harcba szólítják a cigányságot a többségi társadalommal szemben" - kifogásolta Horváth, a módszert pedig tisztességtelennek és elfogadhatatlannak nevezte.

"Számukra az a fontos, hogy az elmúlt években a cigányság többségének számára a segélyalapú életet felváltotta a munka- és tanulásalapú élet. Senkinek nem fogjuk engedni, hogy ezt a nehezen elért közös eredményt a saját politikai céljai miatt lerombolja" - zárta mondandóját a politikus.

Ahogy beszámoltunk róla, a Soros-szervezetek és a balliberális képviselők hívására a gyöngyöspatai kártérítési perek miatt vasárnap tüntettek Budapesten. A megmozdulást csekély érdeklődés övezte.