Meg kellett műteni Gergely Róbertet

Gergely Róbert és felesége nem szakítottak, más minőségben folytatódik kapcsolatuk
Vágólapra másolva!
Gergely Róbert nem tudta kinyitni a bal kisujját, ezért meg kellett műteni. A színész reméli, hogy márciusban nem kell kötéssel a kezén közönség elé állnia – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A színész-énekesnek a kezét kellett megműteni, mivel nem tudta a bal kezén a többivel kinyitni a kisujját, ami egy idő után nagyon zavarta, hiába nem használja igazán az ember a kisujját. Gergely Róbert már jól ismeri ezt a betegséget.

– mondta a színész a Blikknek.

Gergely Róbert Forrás: FEM3 Café

Elmondása szerint ő az a típus, aki ilyen esetben gyorsan felkeresi az orvosát, mert jobb időben rájönni, mi a probléma.

"Szerencsém van, mert az orvosom jó barátom is, dr. Szokol Miklós, akiben teljesen megbízom. Kérdeztem tőle, megelőzhető-e ez a betegség akár életmódváltással, de azt mondta, sajnos nem.

Egyes embereknek hajlama van erre a pattanó ujjra, nekem pechem van, és tenni sem tudok ellene"

– mondta Gergely Róbert, akit a baleseti sebészeten műtöttek meg. Helyi érzéstelenítéssel egy rövid műtét során egy apró bevágást ejtettek a kezén.

A színészek hamarosan bemutatója lesz, és nem szeretne bekötött kézzel a közönség elé állni, ezért is döntött úgy, hogy minél hamarabb legyen túl a műtéten.

Most még kötözésre jár, de reményei szerint egy hónap múlva nyoma sem lesz a műtétnek.

Az Ami késik, nem múlik című darabot mutatja be a Gergely Theáter a Stefánia Palotában március 19-én, amire Gergely Róbert szeretne teljesen felépülni.

– tette hozzá a színész.