Nőt, kiskutyát kínzott, és babakocsit toló nőre is rátámadt egy férfi

Vágólapra másolva!
Napi szinten bántalmazta, megöléssel fenyegette élettársát 2019-ben egy szegedi férfi. Hogy a nőt kínozza, rugdosta, falhoz vágta annak kiskutyáját. Egy nap a férfi több járókelőre, közöttük egy babakocsit toló nőre is rátámadt. A férfi ezután valahogy a rendőrség látókörébe került, nyomozhattak is ellene, mert mára az ügyészség vádat emelt ellene kapcsolati erőszak, állatkínzás és garázdaság miatt. 
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő Esztergomban voltak élettársak. A férfi 2019-ben a nőt napi szinten becsmérelte, haszontalannak titulálta, megöléssel fenyegette.

Rendszeresen és durván bántalmazta, megrúgta, megütötte, fojtogatta és a falhoz vágta a sértett kiskutyáját, hogy a nőnek ezzel fájdalmat okozzon.

A férfi nem engedte meg a nőnek, hogy bárkivel kapcsolatba lépjen, beszélgessen, telefonon kapcsolatot tartson, barátokat szerezzen, nem járhatott senkihez, és nem fogadhatott vendégeket.

Be kellett számolnia arról, hogy mikor hová megy, és ha a tudta nélkül ment el otthonról, akkor a férfi telefonon felhívta, és sértegetve követelte a hazatérését.

A férfi rendszeresen ütötte a nőt. Többnyire tenyérrel az arcát és a karját, úgy,

hogy ne maradjon nyoma.

A férfi 2019. július 19-én részegen ment haza, akkor is szidta, becsmérelte a nőt. A nő akkor azt mondta a férfinak, hogy költözzön el.

A férfi ekkor megütötte a nőt, kivette a kezéből a kiskutyát, kivitte a lakásból, és a folyosóról, kb 4,5 fél méter magasról kidobta az állatot az utcára.

A nő leszaladt a kuyáért, és visszavitte a lakásba. A férfi elvette tőle és újra ledobta a folyosóról az utcára.

A társasház egyik lakója felszólította a férfit, hogy ne bántsa a kutyát, mire a vádlott vele is kiabált, és megöléssel is fenyegette. Mások is rászóltak a férfira.

A nő ekkor kimenekült az utcára, a férfi utána ment. Megint elvette tőle a kutyát, a feje fölé emelte, és a földhöz vágta.

A férfi két járókelőre is rátámadt, az egyiket két kézzel a földre rántotta, megpróbálta megütni, majd eközben egy másik járókelőt is a földre rántott, miközben a megtámadott nő a babakocsiban csecsemőjét tolta. Három járókelő férfi sietett a babakocsis nő segítségére, amely után az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélje.