Agyonverték a Kiskunmajsán meggyilkolt asszonyt

Kiskunmajsa, 2020. február 18. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. február 18-án egy kiskunmajsai tanyán, ahol feltehetően bűncselekmény áldozata lett egy 76 éves nő. A rendőrség emberölés gyanúja miatt keres egy 75 éves kiskunmajsai férfit. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Tegnap reggel találták meg a 76 éves Icuka holttestét a kiskunmajsai tanyájukon. A rendőrség a férjét gyanúsítja a gyilkossággal, akit még köröznek. A Bors információi szerint a férfi halálra verhette a feleségét.
Vágólapra másolva!

A helyiek szerint a házaspár a több évtizedes házasság után elhidegült egymástól, gyakran veszekedtek is egymással. Azt viszont senki sem gondolta, hogy a férfi fizikailag is képes lenne bántani az asszonyt. A rendőrség keresi a 75 éves férfit.

A Bors úgy tudja, hogy

a támadó egy kemény tárggyal verte agyon Icukát. A család többi tagja tegnap, a családi háznál támogatta egymást.

Forrás: MTI/Donka Ferenc

– mondta az anyját gyászoló férfi, közben a testvérében is próbálta tartani a lelket.

A mezőgazdasággal is foglalkozó család tanyáján sok állatot tartanak, ezért többször is dolgoztattak ott helyieket. Az egyik ilyen munkás a lapnak arról beszélt,

hogy a keresett férfi beteg.

"Imre bácsi szinte csak aludni járt haza Ica nénihez, de szerintem nem is háltak már egy szobában. Gyakran nagyon összevesztek. Imre bácsi nyáron be sem ment a házba, hanem inkább kint aludt a garázsban vagy a szabad ég alatt.

Ki nem nézem Imréből, hogy bántani tudná az asszonyt.

Úgy értem, fizikailag képtelennek tartom rá, hiszen egy nagyon gyenge, beteg emberről beszélünk. Icuka néni évek óta rokkantnyugdíjas volt a magas vérnyomása miatt, a férje pedig súlyos cukorbajban szenved" - mondta a munkás.

A család most amiatt aggódik, hogy megtalálják-e az idős férfit, mert ha nem veszi be a gyógyszereit, neki is baja eshet. Szerintük még az sem kizárható, hogy kárt tesz magában.

A házaspár gyerekei egyelőre pontosat nem tudnak, csak ismerkednek azzal a gondolattal, hogy az apjuk gyilkolhatta meg az anyjukat.