Szánthó Miklós: A nyílt társadalom erőinek világméretű ármánykodása a klímakérdésben is nyílvánvaló

Alapjogokért Központ és az Ordo Iuris lengyel, konzervatív jogi kutatóintézet együttműködési megállapodás sajtótájékoztató.
2020.02.14 Budapest
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ és az Ordo Iuris lengyel, konzervatív jogi kutatóintézet együttműködési megállapodásáról tartott sajtótájékoztatón. 2020.02.14 Budapest
Vágólapra másolva!
A klímahisztériázók a munkásosztály helyett most a bolygó kizsákmányolására hivatkozva akarják átvenni a felelősséget az egész világért, miközben politikai termékük kommunikálásán kívül semmit sem cselekednek - mondta Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ vezetője szerint ezzel szemben a teremtésvédelem és a lokalitás tiszteletének talajáról kiindulva a konzervatív magyar kormány keresztyén és hazafias kötelességként értelmezi az ügyet, és az otthon iránt érzett közös szeretetre alapozva valódi akciótervet hirdet és cselekszik. 
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor most is részletesen világította meg a nyílt társadalom erőinek világméretű ármánykodását, amely nemcsak a gazdaságban, az uniós politikákban vagy az emberi jogi fundamentalizmusban, hanem az úgynevezett klímakérdésekben is megnyilvánul - mondta Szánthó Miklós a Magyar Hírlapnak. Az Alapjogokért Központ vezetője szerint

A klímahisztériázók ugyanis a munkásosztály helyett most a bolygó kizsákmányolására hivatkozva akarják átvenni a felelősséget az egész világért – folytatta az igazgató –, miközben politikai termékük kommunikálásán kívül semmit sem cselekednek.

– húzta alá.

Szánthó Miklós: A klímahisztériázók ugyanis a munkásosztály helyett most a bolygó kizsákmányolására hivatkozva akarják átvenni a felelősséget az egész világért Fotó: Csudai Sándor - Origo

Beszélt arról is, hogy a szemünk előtt lejátszódó nemzeti konzervatív ébredés alapgondolata a nemzeti önbecsülés visszaszerzése, mégpedig az őszinteség, a bátorság és a büszkeség révén.

– vetette fel Szánthó Miklós, aki szerint a miniszterelnök szavai és a kormányzati teljesítmény egyértelműen azt bizonyítja, hogy igen.