Háromgyerekes anyát gázoltak halálra a zebrán a XIII. kerületben – videó

2020.02.17. 15:36

Február 6-án, este fél 11 körül értesítették a rendőröket, hogy egy gyalogost elütöttek a Róbert Károly körúton. A 42 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A nő férje nem tudja állni a temetés költségeit, a Facebookon kért segítséget.

Mint korábban megírtuk, a nő a zebrán haladt át, amikor elgázolta az autó, ám a videón látható, hogy eközben eszik, vagy iszik valamit, ami elterelte a figyelmét.

A nő azonnal meghalt, már a mentők sem tudtak újraéleszteni.

A nő férje egyedül maradt a három gyerekükkel, mint mondta, nem tudja állni felesége temetését – írja a BP-i Autósok.

A férfi a 13. kerület ITT LAKUNK nevű Facebook-csoportban kért segítséget:

„Sajnos egy nagyon nehéz, és kilátástalan helyzetbe kerültünk. Már nem tudok mit tenni. 2020.02.06.-án. 22 óra 35-perckor, Feleségem elgazolták a zebrán a 13.kerület Róbert Károly krt.-on.

Az ütközés olyan nagy sebességgel történt, hogy a Féleségem rögtön meghalt. Én most 3 gyerekkel maradtam, akik 11, 5 és 3 évesek.

Ez idáig se éltünk fényesen, de legalább boldogok voltunk, míg Ő az életünk része volt. Most viszont elment és nincs többé. Borzasztó, és még borzasztóbb helyzetbe kerültem.

A Feleségem nem tudom eltemetni.

Nincs rá pénzünk. 660.000Ft. A temetési költség, és még napi 17.000 Ft. amiért a Semmelweis Egyetemen a holttestét tárolják.

Azt szeretném kérni, hogy aki tette, és elgázolta a gyermekeim anyját, az segítsen eltemetni a Feleségem. Keressen meg és segítsen. Nincs ennyi pénzünk, de egyre nehezebb, mert lelkileg nagyon megvisel.

Nem tudunk ennyi pénzt előteremteni. Spórolunk, de csak 100.000 Ft-ot tudunk félretenni havonta.
Albérletben élünk, és ha már csak májkrémes kenyeret eszünk, és ha a gyerekem ebédjét se fizettem be, akkor sem elég. A költség napról-napra nő.

Félek, hogy nem tudom eltemetni a Féleségem.

Kérem segítenének" – írta a férj.

KAPCSOLÓDÓ CIKK