Kozso előbb kiabált az újságírókkal, aztán agyvérzésére hivatkozva nem beszélt a bíróságon

Kozso
Vágólapra másolva!
Áramlopással vádolja az ügyészség Kocsor Zsoltot, vagyis Kozsót. A tegnapi tárgyaláson egyértelműen tagadta a bűnösségét, ezenkívül mást nem mondott, ugyanis az agyvérzése miatt nehezen beszél. A következő tárgyalásokon nem fog részt venni, mert a művészetével akar foglalkozni – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Kozso pontosan ért oda a tegnapi tárgyalására, de amint meglátta a kamerákat, kikelt magából.

– mondta, a tárgyalóterem előtti folyosón, majd a kezével eltakarta az arcát. Az ügyvédjének végül sikerült megnyugtatnia – írja a Blikk.

Kozso Forrás: Ámokfutók, Instagram

Az ügyészség szerint a papírok szerint nem, de ténylegesen az ő irányítása alatt lévő teázó

2013-tól három éven keresztül lopott áramot úgy, hogy Kozso rávett valakit arra, hogy a fogyasztásmérőt alakítsa át. A módszerrel 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak.

Miután az ügyész ismertette a vádat, Kozso egyértelműen kijelentette, hogy nem tartja magát bűnösnek. A nyomozás alatt nem tett vallomást, most viszont igen, de az nem derült ki, hogy mit.

– mondta az énekes ügyvédje, majd átadott egy papírlapot a bírónak. Kozso ugyanis írásban tett vallomást, mivel

az agyvérzése miatti agyműtétje után nehezen tud beszélni.

Az ügyvéd azt kérte, hogy ne ismertessék a vallomást a következő tárgyalásig, ahol már Kozso nem is lesz ott. Ehhez joga van, az indoklás szerint a művészeti tevékenységére akar koncentrálni.

"A teaházat egy kft. üzemeltette, amiben tulajdonos és ügyvezető sem volt a védencem, így a szolgáltató felé nem volt fizetési kötelezettsége" – mondta az énekes ügyvédje.

Az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság ítélje Kozsót 1 év 4 hónap, végrehajtásban 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönre.