Gyerekek gyógyulását támogathatják a Jegymester vásárlói

Vágólapra másolva!
Beteg gyerekek gyógyulásáért dolgozik a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, mely most a Jegymesterrel összefogva keresi azokat, akik az ügy mellé állnak.
Vágólapra másolva!

A Jegymester a közös munka során kiemelt megjelenési lehetőséget biztosít az alapítvány részére a Jegymester.hu-n, közvetítve üzenetüket az oldal több mint 1,2 millió regisztrált jegyvásárló ügyfeléhez, akik a koncertre, kiállításra, színházba vagy sporteseményre szóló jegyük online megvásárlása során a Piros Orr 1000 forintos adományjegyének megvételével segíthetik a kizárólag támogatásokból és adományokból működő szervezet munkáját.

A 23 éve működő Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány pszichológiai, színészi és művészeti módszerekre alapozva képez ki bohócdoktorokat, akik beteg gyerekeket látogatnak kórházakban. A vizit során a bohócdoktorok a humort használják, ezzel nemcsak a feszültséget oldják, de el is terelik a gyerekek és szüleik figyelmét a fájdalomról és a szorongásról. Orvosi megfigyelések megállapították, hogy azok a betegek, akik találkoznak bohócdoktorral, gyorsabban épülnek fel a műtétek után is.

Erről egy kisgyermek így nyilatkozott: "Ha a kórházban nem lennének bohócok, az összes gyerek sokkal szomorúbb lenne. A bohócok segítenek nekik, hogy vidámabbak legyenek. Többek között ez ösztönzi az alapítványt, hogy minél több kórházban vidítson fel gyerekeket."

A Jegymester.hu rendszeresen biztosít nyilvánosságot hasonlóan fontos kezdeményezések részére, miközben folytatja együttműködését az egyik legnagyobb európai jegyforgalmazó vállalattal, amely a Jegymester Jegyértékesítő Rendszer bevezetését jelenti több közép-európai országban. A külföldi expanzióhoz szükséges befektetést a GB & Partners által kezelt EXIM Exportösztönző Magántőkealap tőkeinjekciója biztosítja.