Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen

Vágólapra másolva!
Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen, mert szerinte a kitörés napi megemlékezésről szóló riportjukban a neonácikat mentegették, holott az eseményekről a csatorna korrekten tudósított. A főpolgármester bojkottja azért is meglepő, mert korábban épp ő fogta pártját a zsidókról listát készítő jobbikosoknak.
Vágólapra másolva!

Közösségi oldalán jelentette be Karácsony Gergely, hogy ő és helyettesei bojkottálják a Hír Televíziót. A Becsület napi megemlékezésekről és tüntetésekről szóló riportot kifogásolta, amelyben bemutatta a hírcsatorna a szélsőjobboldali és az antifasiszta tüntetőket is. A főpolgármester szerint a TV a neonácikat mosdatta, holott a híradóban korrekten számoltak be az eseményekről.

Korábban épp Karácsony Gergely volt az, aki mentegette a szélsőséges politikai megnyilvánulásokat.

A főpolgármester egy éve, februárban szólta el magát a Hír TV stúdiójában, amikor a baloldal szövetségesévé vált Jobbikot próbálta tisztára mosni.

Karácsony Gergely a beszélgetésben azt is mondta, hogy a Jobbik megváltozott, már nem náci, az akkori elnök Sneider Tamás cigányverős mondatait pedig mindössze

rossz viccnek titulálta.