Letartóztatták a sólyi gyerekgyilkos apját

sólyi gyilkosság
Vágólapra másolva!
A múlt héten a bíróság első fokon elítélte a sólyi gyerekgyilkost. Az ítélet után a meggyilkolt kislány bátyja a Borsnak azt mondta, hogy a börtön kapujában fogja várni a gyilkost, hogy az magyarázza el neki, miért végezett a húgával. Erre reagálva, F. Ferenc apja halálosan megfenyegette őt. Többek között azt írta ki a közösségi oldalára, hogy "tudom, hol laksz, kutya, és én foglak kivégezni". A bíróság most elrendelte a fenyegetőző apa letartóztatását.
Vágólapra másolva!

A bíróság első fokon, nem jogerősen 15 évre ítélte F. Ferencet, aki 2018-ban meggyilkolt egy 8 éves kislányt Sólyon. Az ítélet után a kislány bátyja a Borsnak azt nyilatkozta, hogy

a börtön kapujában fogja várni szabadulásakor a gyilkost, hogy megkérdezze tőle, miért végzett a húgával.

Forrás: --

Ez a cikk az interneten is megjelent, ahol F. Ferenc apja halálosan megfenyegette a gyászoló testvért.

– írta az egyik fenyegetésében.

Ezek után a gyászoló család megtette a szükséges lépéseket, ennek megfelelően az ügyészség zaklatás miatt javasolta a 49 éves férfi letartóztatását.

A bíróság a többek között a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását.

A végzés ellen az apa és a védője is fellebbezett, így az nem végleges – írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség.