Oroszlányi gyilkosság: rács mögött marad K. K. László

oroszlányi gyilkosság, police
helyszínelők dolgoznak az oroszlányi gyilkosság tetthelyén
Vágólapra másolva!
A torkától a hasáig felvágta és háromszor megszúrta 37 éves áldozatát az a férfi, akit feltehetően egy nyilvános rendezvényen ismert meg az oroszlányi gyilkosság áldozata. A nő felvitte a lakásába a gyilkost, itt támadt rá a férfi. A vérfürdőben talált Elizabetről édesanyja azt mondta, lánya szellemi fogyatékos, analfabéta volt. Most döntöttek arról, kienegedik-e a férfit, akit pár nappal a brutális támadás után fogtak el és tartóztattak le. 
Vágólapra másolva!

Az 55 éves K. K. László Romániából költözött Oroszlányba és egy gyárban dolgozott.

Munkatársai szerint hirtelen haragú de azt senki sem gondolta róla, hogy képes gyilkolni.

Miután a torkától a hasáig felvágta és többször megdöfte az oroszlányi nőt egy recés élő késsel, majd elmenekült. Mint kiderült, a lakásban hagyta

a szemüvegét és a kalapácsát, ezeken megtalálták az ujjlenyomatait.

A nő próbált ellenállni a gyilkosnak. Erre utal az, hogy a körme alatt megtalálták a férfi DNS-ét egy bőrfoszlányon, amit védekezés közben karmolhatott le a gyilkosáról.

helyszínelők dolgoznak az oroszlányi gyilkosság tetthelyén Forrás: Police.hu

A rendőrök pár napon belül elfogták K. K. Lászlót, akit meggyanúsítottak a gyilkossággal. Január 3-án egy hónapra letartóztatták a férfit. Az ügyészség kezdeményezte, hogy maradjon a rács mögött, tekintettel arra, hogy elszökhetne, elrejtőzhetne, megsemmisíthetne bizonyítékokat, befolyásolhatna tanúkat, ha szabadon engednék. A járásbíróság nyomozási bírája a férfi letartóztatását három hónappal, május 3-ig meghosszabbította.