Négygyerekes apát nyomott agyon egy fa Nemesvitán

Vágólapra másolva!
Közel öt tonnát nyomott az a fa, ami szerda délután az óriási szélben rádőlt egy autóra Nemesvitán. A kocsi felismerhetetlenre tört, a Fiat Puntóban egy tapolcai, négygyerekes apa utazott, akinek esélye sem volt a túlélésre – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves férfi épp hazafelé tartott, amikor az autójára rádőlt egy fa. Sz. Csabát szinte egész Tapolca gyászolja, a négygyerekes családapát sokan ismerték a településen – írja a Blikk.

Nemesvitán is megdöbbentek a helyiek a tragédián, eddig senki sem gondolta, hogy "a helyi fáktól rettegni kell".

"Itt élek születésem óta, de eddig soha nem jutott eszembe, hogy veszélyesek lehetnek ezek a fák.

Bár nemrégiben vízelvezető árkot ástak pont ott, ahol a gyilkos fa is állt. Lehet, hogy megsértették a gyökerét"

– mondta a lapnak az egyik helybeli. Hozzátette, hogy olyan erős szél, mint ami szerdán volt, jó, ha egy évtizedben egyszer van arrafelé.

– válaszolta a lap megkeresésére a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Nem igazán fogtam fel, hogy Csaba nincs többé. Tudni kell, hogy ők a feleségével, Marikával és a gyerekekkel igazi mintacsaládnak számítottak Tapolcán.

Példamutatóan éltek, jó volt nézni, ahogy egymást szerették.

A gyerekekért mindent megtettek, sikeres is lett mindegyik. Szegény Csaba annyira büszke volt, hogy az egyik fia az egyetem elvégzése után a Nemzeti Színházban kapott munkát – mondta sírva a család egyik ismerőse.

Hozzátette, hogy nem tudja elképzelni, mit élhet át a felesége, aki nem sokkal a tragédia előtt vesztette el az édesanyját. Még őt sem temették el, és most újabb búcsúra kell készülniük. A férfi felesége, Mária a közösségi oldalán egy szívbemarkoló Kosztolányi Dezső-verssel búcsúzott imádott férjétől.