Zámbó Jimmy fia próbált segíteni a focista halálos baleseténél

Budapest, 2020. február 4. Összeroncsolódott és oldalára dőlt személyautó a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út mellett 2020. február 4-én. Az úton két autó összeütközött a KÖKI terminál közelében, az egyik a szalagkorláton keresztül kirepült az úttestről és felborult. A balesetben egy ember életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
A kedd esti balesetben egy taxis ütközött össze egy vétlen autóssal a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. Az ütközéstől a szalagkorláton átborult a vétlen sofőr autója, aki a helyszínen meghalt. Kiderült, hogy a 38 éves Halgas Tibor volt az, aki korábban a Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr és több másik csapat focistája is volt.
Vágólapra másolva!

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián a baleset után pár perccel érkezett a helyszínre. Egyből kiszállt autójából és a felborult roncshoz sietett.

Ő is próbálta megakadályozni, hogy

az autó tovább csússzon a mély árokba.

Adrián nem akarja, hogy hősként tekintsenek rá, úgy érzi, emberi kötelességét teljesítette.

Öten-hatan voltunk, akik megpróbáltunk segíteni. A többiek hoztak kötelet, amivel két oldalról próbáltuk tartani az autót. Az ugyanis egy szakadék tetején volt.

– mondta el a Ripostnak a férfi.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ezután a fiú egy másik emberrel együtt leereszkedett a roncshoz, hogy megnézze, hányan ülnek az autóban, de

olyan sötét volt bent, és annyira összezúzódott az autó, hogy nem tudtak kiemelni belőle senkit.

Ezután beszéltem a baleset másik résztvevőjével, aki a lábát fájlalta és folyamatosan azt kérdezgette, hogy hogy van a felborult autóban lévő sofőr, de sajnos nem tudtam neki mit mondani. Még akkor is ott maradtunk, amikor megjöttek a tűzoltók és a mentők, mindent megtettünk, amit egy civil ember megtehet - tette hozzá a férfi.