Nem kért bocsánatot a sólyi gyerekgyilkos

gyerekgyilkosság, sólyi kislány
Vágólapra másolva!
Az utolsó szó jogán sem kért bocsánatot az a fiú, aki 2018-ban meggyilkolt egy 8 éves kislányt Sólyon. Azért ölhette meg a gyereket, mert az egy másik játszótársáról kezdett beszélni neki, amitől a fiú féltékeny és dühös lett. A bíróság első fokon 15 év börtönbüntetésre ítélte. A Borsnak a lány bátyja azt mondta, hogy a börtön kapujában foga várni a testvére gyilkosát.
Vágólapra másolva!

A kislány holttestét a Séd patakban találták meg, deréktól lefelé le volt vetkőztetve. A gyilkosa, az akkor 16 éves hajmáskéri fiú, az első fokon eljáró bíróságtól 15 évet kapott, ami a maximálisan kiszabható büntetés az ő esetében.

Ugyanakkor az eddig előzetesben töltött idő és a kedvezmények miatt akár már 8 év múlva szabadulhat.

Forrás: police.hu

Az eljárás során nem sikerült kideríteni, hogy a fiú belenyúlt-e a kislány nemiszervébe.

F. Ferenc végig tagadta a szexuális erőszakot, a vallomásait pedig mindig megváltoztatta. Másról viszont beszélt, vallomásában azt mondta, a lány testvére bízta meg a gyilkossággal. A bíró a tárgyaláson elmondta, hogy a hazugságok miatt hamis vádakkal is meggyanúsíthatják.

– mondta a Borsnak a meggyilkolt lány bátyja, aki megtörten hallgatta végig az ítélethirdetést.

A tárgyaláson a gyilkost távmeghallgatással kapcsolták a börtönből. A lap úgy tudja, hogy

a fiú az utolsó szó jogán nem kért bocsánatot a családtól.

Alig érthetően annyit mondott, hogy sajnálja és már nem csinálna ilyet.

– mondta a lapnak a lány apja. Hozzátette, hogy mindennap gondolnak a lányukra, a házban miden holmija ugyanott van, mint amikor a végzetes napon hazajött az iskolából.

Forrás: --

– mondta az apa.

Ahogy korábban megírtuk, az akkor 16 éves hajmáskéri fiú a szomszéd faluban, Súlyon ismerkedett meg a nyolcéves kislánnyal és a bátyjával, többször együtt fociztak.

A fiú lassan vonzódni kezdett a lányhoz.

2018. május 18-án, késő délután a fiú átbiciklizett Sólyra, és elhívta a kislányt sétálni a régi papírmalom romjaihoz, a Séd patak mellé.

A romoknál beszélgetni kezdtek, de a lány az egyik közös ismerősükről áradozott, amitől a fiú féltékeny és dühös lett.

Eldöntötte, hogy bosszúból megöli a lányt.

Talált egy vastag, fonott kötél darabot, majd elhitette a lánnyal, hogy mutat neki egy bűvésztrükköt, amihez hátra kell kötnie a kezét. A lány hitt a fiúnak, ezért engedte neki, hogy megkötözze. A féltékeny gyilkos ezek után a patakhoz rángatta, majd többször lenyomta a fejét a víz alá.

A kábult lányt kivitte a partra, majd egy kővel beverte a koponyáját. A lány elájult, a fiú deréktól lefelé levetkőztette, visszavitte a vízbe és hínárfonatot kötött rá, hogy ne vigye el a sodrás.

Az áldozat megfulladt.

Később az apja tett bejelentést a rendőrségen, mert a gyerek nem jött a haza és sehol sem találták. Hajnalban, a Séd pataknál bukkantak a holttesttére. A fiút még aznap elfogták.