Fogta a drogot a budapesti férfi, és mezítláb próbált elfutni a rendőrök elől

díler, Budafok, kábítószer-kereskedő, kábítószer, drog, drogkereskedő
Vágólapra másolva!
Hattagú kábítószer-kereskedő bandára csaptak le a rendőrök Budapesten. Az egyikük megpróbálta kicselezni a rendőröket, de csak a hátsó kertig jutott.
Vágólapra másolva!

A rendőrök 2019 nyarán kezdtek el nyomozni egy budapesti férfi után, aki főleg marihuánát, amfetamint és kokaint vett és adott tovább a dílereknek. A férfi három drogkereskedővel tartotta a kapcsolatot, akik további három terjesztőnek adták tovább a kábítószert.

A rendőrök január 28-án csaptak le a bandatagokra, hat férfit fogtak el. A banda feje még megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, és minél több drogot kimenteni egy kartondobozban, de nem jutott messzire. A készenlétiek

a kertben elkapták a mezítlábas dílert, a nála lévő dobozban pedig 133 gramm kokaint, 705 gramm amfetamint, valamint összesen 1.051 gramm marihuánát találtak.

Forrás: Police.hu

A hat férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd letartóztatták őket. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda rendőrei szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.