Brutálisan meggyilkolta feleségét egy szentpéterszegi férfi

Vágólapra másolva!
A férfi az évek során egyre féltékenyebb lett, és idővel nem csak szidta a feleségét, hanem meg is verte. 2018-ban összevesztek egymással, mire a férfi halálra szurkálta egy késsel.
Vágólapra másolva!

A házaspár évekig kiegyensúlyozott kapcsolatban élt szentpéterszegi otthonukban, majd a férfi egyre féltékenyebb lett, 2018-ra már betegesen.

Többször is megverte a nőt, ami miatt korábban már jogerősen elítélték.

A felnőtt fiaik is a településen éltek, ezért a nő a bántalmazások után gyakran átment a legidősebbhez.

2018. májusában a férfi megint összeveszett a feleségével, aki ezek után átment a fiához. A férfi nem sokkal később utána ment, és egy kést is vitt magával.

Hasba akarta szúrni az anyját védő fiát, de sikerült elugornia a szúrás elől.

2018. október 8-án a nő otthon, a teraszon ebédet főzött, ezért több kés is volt mellette az asztalon. Ekkor összeveszett a részeg férjével, aki felkapott egy kést és belevágta a mellkasába. Ettől a nő összeesett.

A férfi ezek után magából kivetkőzve még 35 alkalommal szúrta bele a kést a nő mellkasába, hasába, lábába és karjába, amitől percek alatt elvérzett és meghalt.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfi ellen különös kegyetlenséggel, több ember elleni gyilkossági kísérlet és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje a férfit életfogytiglanra.