Megdöbbentő ok miatt került börtönbe a népszerű énekesnő testvére

Vágólapra másolva!
Valószínűleg mindenki számára ismerősen cseng Nicki Minaj, a világhírű énekes- és színésznő, illetve dalszerző neve, akit sokan kedvelnek nagyszerű hangja, és feltűnő, megnyerő egyénisége miatt. Bátyja, Jelani Maraj azonban nem büszkélkedhet ilyen pozitív hírnévvel: a férfi ugyanis a gyanú szerint megerőszakolta 11 éves mostohalányát. 
Vágólapra másolva!

Maraj 11 éves mostohalánya elmondta, hogy

a férfi 2015 áprilisa és novembere között többször is zaklatta, és meg is erőszakolta őt. A lány hozzátette, hogy a férfi minden alkalmat kihasznált, amikor anyja még dolgozott, és ők kettesben voltak a lakásban. Hozzátette azt is, hogy nevelőapja megfenyegette, és megütötte, ha megpróbált ellenállni,

ezért félelemből mindent elviselt.

Maraj és ügyvédje azonban tagadta a vádakat. Az ügyvéd továbbá azt állította, hogy mindezt a kislány anyja találta ki, hogy kizsaroljon a férfitól 25 millió dollárt.

Ám további gyanúra ad okot, hogy a lány bátyja egyszer szemtanúja volt a testvére molesztálásának, mire a kislány megkérte őt, hogy ne szóljon senkinek, mert a férfi bántani fogja őket. Ennek ellenére a fiú mindent elmondott a gyerekvédelmi szervezet munkatársainak,

akik értesítették a rendőröket az ügyben. A rendőrök őrizetbe vették és letartóztatták Marajt, a nyomozás jelenleg is folytatódik. A férfi börtönben várja ítéletét - írja a Foxnews.com.