Majdnem halálra verte szomszédját egy nyékládházai férfi

Vágólapra másolva!
Rátámadt szomszédjára egy férfi, mert szerinte az meglopta őt. Egy vascsővel törte be a koponyáját. A szomszéd feleségét is többször megütötte, őt véresre verte.
Vágólapra másolva!

Az apa és a fia nyékládházai házukat újították fel közel három éve. A felújításhoz tetőléceket, és más építőanyagokat anyagokat rendeltek, amelyeket a ház elé raktak.

Még aznap este egy közelben lakó férfi 80 000 forintnyi árut ellopott az építőanyagból. A lopás hamar kiderült, ezért apa és fia még az éjszakai órákban elkezdték bejárni a környező házakat.

Amikor az egyik házból nem jött ki senki,

a kilincsre zárt kapun keresztül bementek a kertbe, és meglátták, hogy az udvaron nagyobb mennyiségű építőanyag van.

Körbejárták az udvart, és a ház mögött felfedezni vélték a tőlük ellopott tetőléceket és trapézlemezt. Dörömbölni kezdtek a ház ajtaján, mire a férfi és élettársa kimentek a teraszra.

A tulajdonosok azt mondták, ha visszakapnak mindent, nem csinálnak belőle rendőrségi ügyet. Ebből szóváltás alakult ki, a férfi és élettársa tagadták a lopást. Sőt

gyakorlatilag ki is dobták őket, a fiú előre ment, míg az apja követte, úgy, hogy a nő a hátánál fogva tolt ki az udvarról.


Erre a fiú ellökte a nőt, aki a földre esett. Emiatt újabb vita alakult ki, és a háztulajdonos férfi a konyhából kihozott egy kenyérszelő kést, azzal fenyegetőzött.

Az apa közben lökdösődni kezdett a nővel, kölcsönösen meg is ütötték egymást.

Ekkor már a fia is beavatkozott, előbb egy redőnyléccel támadt a házaspárra, azután egy vascsövet, és az apja biztatására többször meg is ütötte a háztulajdonos férfit a kezén és karján, majd nagy erővel a fejére ütött, amitől a férfi összeesett.

A fiú a nőt is véresre verte.

A megvert férfit életveszély állapotban vitték kórházba. Az ügyben hamarosan ítélet születhet.