A város jövőképével foglalkozik minden nap Dézsi Csaba András

DÉZSI Csaba András
Győr, 2020. január 3. Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje sajtótájékoztatót tart Győrben 2020. január 3-án. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A kabinethez hatékonyan tudom közvetíteni Győr érdekeit, hiszen mások mellett a pénzügyminiszterrel és a belügyminiszterrel is egyeztettem az újfajta gazdasági kihívások és a közbiztonság kérdéseiről, de legfőképp a megoldások lehetőségeiről – mondta a Magyar Nemzetnek a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje. Dézsi Csaba András hozzátette, ha a ő nyeri meg a vasárnapi választást, akkor a közgyűlésben meglesz a többsége ahhoz, hogy végrehajtsa városépítő programját.
Vágólapra másolva!

Sportolóként tisztában vagyok azzal, hogy minden küzdelem addig tart, amíg le nem fújják, ezért az utolsó pillanatig folytatom a kampányomat – mondta a Magyar Nemzetnek a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje a választás előtti utolsó órákról. Dézsi Csaba András kiemelte, hogy a kampányban olyan politikai kultúrát próbált követni, amiben a politikus nem a pártok közötti acsarkodás bábja.

Polgármesterjelöltként a győri emberek problémáival, a város jövőképével foglalkozom minden nap, és valódi válaszokat próbálok adni mindenkinek. Néhány hete meghirdettem a húsz pontból álló programomat, aminek a legfontosabb eleme a nyitottság, a győriekkel való rendszeres konzultáció. Arról is megkérdezném az embereket, hogy mik a gondok, és arról is, hogy erre ki milyen megoldást javasol.

– mondta a kormánypárti politikus, majd hozzátette: ezt a városépítő, komoly fejlesztésekről szóló programot csak akkor lehet megvalósítani, ha a polgármesternek megfelelő támogatása, háttere van a közgyűlésben.

Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Dézsi megjegyezte, ha ő nyeri meg a választást, akkor ez neki adott lesz, mert a Fidesz-KDNP-frakciónak, amelynek ő is tagja, a győri választóknak köszönhetően már abszolút többsége van a közgyűlésben. Arról is beszélt, hogy a kormány felé is hatékonyan tudja közvetíteni Győr érdekeit és kéréseit, hiszen mások mellett a pénzügyminiszterrel és a belügyminiszterrel is egyeztetett az újfajta gazdasági kihívások és a közbiztonság kérdéseiről, a megoldások lehetőségeiről.

A politikus megjegyezte azt is, hogy a napokban törölte a privát Facebook-oldalát, mert néhány provokátor gusztustalan üzeneteket küldött a feleségének. Azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy esetleg feltörik az oldalt, és visszaélnek a nevével, így ezt is megelőzték ezzel a lépéssel.

A teljes interjút a Magyar Nemzetben olvashatják.