Egyértelműen Magyarországra van kitalálva Soros ötlete

Horizontal
Hungarian-born US investor and philanthropist George Soros looks on after having delivered a speech on the sidelines of the World Economic Forum (WEF) annual meeting, on January 23, 2020 in Davos, eastern Switzerland. (Photo by FABRICE COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Soros György davosi bejelentése teljes mértékben alátámasztja a magyar kormány érveit, mivel az amerikai milliárdos ismételten megerősítette, hogy befolyást szeretne szerezni az egyes országokban – mondta Boros Bánk Levente politológus, a Médianéző ügyvezetője annak kapcsán, hogy a tőzsdespekuláns egy új oktatási hálózatot indítana, amivel az illegális bevándorlókat és a bűnözőket képezné.
Vágólapra másolva!

Teljesen nyilvánvaló, hogy Soros György legújabb bejelentése egyértelműen Magyarországra van kitalálva, bárhogyan is próbálja azt becsomagolni a nemzetközi média, vagy éppen a politikusok – minderről Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője beszélt az Origónak. A politológus az amerikai tőzsdespekuláns azon kijelentésével kapcsolatban nyilatkozott, hogy egymilliárd dollárból indítana új oktatási hálózatot Soros György.

Soros az illegális bevándorlókat és a börtönben ülő bűnözőket képezné.

Legújabb terve egybevág azzal az akcióval (börtönbiznisz), amit Magyarországon folytatnak az általa támogatott álcivil szervezetek.

Soros György egyértelműen Magyarországnak üzent Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Mindig Davosban nyilatkozik meg Soros

Boros Bánk Levente rámutatott arra, hogy Soros az utóbbi években mindig Davosban mondja el azokat a személyes,

országhatárokon átívelő ambícióit, amelynek mentén szervezi a befolyását.

A Médianéző vezetője szerint a mostani nyilatkozatával egyértelműen pártpolitikai célokat is megfogalmazott.

Mindezek alapján teljesen nyugodtan kijelenthető, hogy Magyarországra lett kitalálva ez az új oktatási program, ami egyben egy befolyásszerzési és fenntartási akció – fogalmazott Boros Bánk Levente.

Soros legújabb kijelentése teljes mértékben alátámasztja az Orbán-kormány állítását Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Soros kijelentése alátámasztja a magyar kormány érveit

A szakember szerint fontos kérdés, hogy vajon miért ilyen nyíltan hirdeti meg Soros a befolyásszerzési akcióját. Bár ezzel eléri, hogy az Atlanti-óceán túlpartján egy rövid ideig kiváltsa a média figyelmét, azonban Magyarországon ennek a hatása kontraproduktív is lehet.

Ráadásul Soros mostani bejelentése ismételten alátámasztja a kormány politikáját is, mivel így ismételten megerősítést nyert a Soros-terv léte, és az is, hogy

az amerikai bevándorláspárti tőzsdespekuláns folyamatosan beavatkozik a magyar belpolitikába

–zárta szavait Boros Bánk Levente.