Megint hazudott Botka propagandalapja

Vágólapra másolva!
A Szeged.hu-t ismét helyreigazításra kötelezte a bíróság, miután a kampányban valótlanul állították azt, hogy a helyi Fidesz elnöke támadta a Fidesz által támogatott független polgármesterjelöltet.  
Vágólapra másolva!

Az önkormányzati választási kampány véghajrájában felbukkant egy cikk a Botka László szekerét látványosan toló Szeged.hu-n ezzel a címmel: "Elharapódzott a kampány Szegeden: Nemesi Pál rendszeresen kampánycéllal használja fel a szegedi gyerekeket – kezdte Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke". A városházához közelálló propagandalap cikkéről persze kiderült, hogy semmi sem igaz belőle.

Már akkor sejthető volt, mi lesz a történet vége, azonban az ítélet csak most érkezett meg.

"Helyreigazítás. A www.szeged.hu weboldalon 2019. október 3. napján közölt - Tápai Péter nekiment Nemesi Pálnak - című cikkünkben valótlan állításokat tettünk"

Forrás: Szegedma

A baloldali propagandalap azért hazudott ilyen nagyot, mert nem sokkal korábban

éppen Botka László volt az, aki botrányba keveredett, mert gyerekekkel kampányolt.

Amikor a Szeged.hu hazugsága már tarthatatlanná vált, a szokásos gyáva baloldali módon azzal védekeztek, hogy ez csak valamifajta paródia volt, az átlátszó mentegetőzést azonban természetesen nem fogadta el a bíróság.

A Szegedma cikkében arra hívja fel a figyelmet, hogy nem ez az első alkalom, hogy helyreigazításra kötelezték a Szeged.hu-t. Legutóbb is éppen azért ítélte el őket a bíróság, mert Nemesi Pálról állítottak hazugságot.