Megkéseltek két rendőrt Erdőkertesen

késelés, Erdőkertes
Vágólapra másolva!
Megkéseltek két rendőrt Pest megyében csütörtök délelőtt. A Központi Nyomozó Főügyészség megerősítette, hogy hivatalos személy ellen történt erőszak, és már nyomoznak az ügyben. 
Vágólapra másolva!

Információink szerint a két rendőrt Erdőkertesen, a Katona József utcában késelték meg.

Forrás: Origo

Információnkat megerősíti Dr. Pásztor László nyilatkozata is. Erdőkertes polgármestere közösségi oldalán azt írja; a házi őrizetben lévő V. Lászlót a rendőrök a váci kórházból szállították lakására, ám hazaérkezés előtt a férfi kést rántott elő, és a két rendőrt nyakon, kézen és arcon szúrta vele.

A férfit a Gödöllői Rendőrkapitányságra vitték kihallgatásra - közölte Dr. Pásztor László egy Facebook-bejegyzésben.

Dr. Pásztor László polgármester elmondta, hogy

- Ismerem őt, mint helyi lakost, de csak annyit tudok, hogy jelenleg bűnügyi eljárás folyik ellene, melynek ügyében jövő héten lett volna a következő tárgyalás. Nem tudok róla, hogy korábban követett-e el más bűncselekményt, azonban a helyi hírek szerint a családjával már többször került összetűzésbe - mondta el kérdésünkre a polgármester.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az Origónak megerősítette: hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak nyomozást. Azt azonban nem közölték, hogy pontosan hány áldozatról van szó, ahogy azt sem, hogy hol történt az eset, és a sérültek állapotáról sincs további információ.