A Fidesz győri polgármesterjelöltjét támogatja az egyetlen ellenzéki egyéni képviselő is

DÉZSI Csaba András
Győr, 2020. január 3. Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje sajtótájékoztatót tart Győrben 2020. január 3-án. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Az önkormányzati választásokon az ellenzéki összefogás színeiben induló, s közülük egyedüliként egyéni képviselői mandátumhoz jutott Bárány István azt mondta, a győriek dr. Dézsi Csaba Andrást válasszák meg polgármesternek, mert egyértelműen ez a város érdeke. Korábban az MSZP volt városi alelnöke állt a Fidesz jelöltje mellé.
Vágólapra másolva!

Ötödik alkalommal kapott bizalmat a lakóhelyén Bárány István képviselő. Legutóbb az ellenzéki összefogás – Demokratikus Koalíció, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP – színeiben mérette meg magát, de szerződésben kötötte ki, hogy győzelme esetén önállóan dönthet arról, hová csatlakozik. Bárány István függetlenként dolgozik az önkormányzatban.

- hangsúlyozta Bárány István. Hozzátette: dr. Dézsi Csaba András alpolgármesterként sokat segített a városrésznek, kiemelkedő érdeme a győri szennyvíztisztító befejezése. Ő képes arra, hogy az álmokból valódi, megoldható ügyek legyenek Győrben - olvasható a gyorplusz.hu oldalán.

Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltjét már az ellenzékből is egyre többen támogatják Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Bárány utalt rá: október 13-án eldöntötték a győriek, hogy milyen politikai irányt követnek, a testületet meghatározó többségben fideszes képviselők alkotják.

"Az egyedüli észszerű döntés dr. Dézsi Csaba megválasztása" – fogalmazott Bárány István. Szerinte Dézsi doktor olyan lokálpatrióta, aki a párbeszéd híve, ért a választók nyelvén, s ezt a kampány során is tapasztalhatták az emberek. Nem véletlen, hogy lakóhelyén már hétszer választották meg önkormányzati képviselőnek.

Volt MSZP-alelnök is Dézsi mellett

Mint arról korábban beszámoltunk, Dézsi Csaba Andrást támogatja az MSZP helyi szervezetének volt alelnöke a vasárnapi időközi győri polgármester-választáson. Németh Árpád, aki több cikluson át volt tagja MSZP-s színekben a közgyűlésnek, döntése indokaként úgy fogalmazott:

Hangsúlyozta, Dézsi Csaba Andrást a közös közgyűlési munka során szorgalmas és tehetséges embernek ismerte meg. Győrnek az ő személyére van szüksége - tette hozzá.