Fidesz: Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait?

Vágólapra másolva!
Sokan gyanútlanul chatelnek Gyurcsány Ferenccel a Facebookon, idősek és kiskorú diákok is, nem tudva azt, hogy "Gyurcsányék a személyes adataikat automatikusan továbbítják, gyakorlatilag ellopják, és külföldi szerverekre, adatbázisokba továbbítják" - mondta Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Vágólapra másolva!

A Fidesz választ vár Gyurcsány Ferenc DK-elnöktől és pártjától arra a kérdésre, hogy "hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait" - közölte Zsigmond Barna Pál, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője. A fideszes politikus úgy fogalmazott: "kiderült, valami nagyon nem stimmel a Gyurcsány-párt adatkezelési gyakorlata körül".

Pontosan milyen külföldi szervereken tárolják a magyarok adatait, és kik kezelik ezeket az adatokat? "Igaz az, hogy a Gyurcsány és a Soros emberei által alapított külföldi céghez terelik az adatokat?" - tette fel kérdéseit Zsigmond Barna Pál, aki szerint ez esetben felmerül az is, hogy a magyar választások befolyásolására akarják azokat felhasználni.

A képviselő azt mondta: sokan gyanútlanul chatelnek Gyurcsány Ferenccel a Facebookon, idősek és kiskorú diákok is, nem tudva azt, hogy "Gyurcsányék a személyes adataikat automatikusan továbbítják, gyakorlatilag ellopják, és külföldi szerverekre, adatbázisokba továbbítják".