Rendszeresen Sorossal egyeztet a hazánkat ismét megtámadó uniós biztos

Soros György
Vágólapra másolva!
Újfent beleszállt hazánkba Vera Jourová, az európai értékek védelméért felelős uniós biztos. A cseh politikustól nem is várhattunk mást, hiszen többéves közéleti tevékenysége alapján egyértelmű, hogy elkötelezett híve a tőzsdespekuláns Soros Györgynek. Lapunk összegyűjtötte, hogy csak a 2014 és 2019 közötti időszakban hányszor vett részt hivatalos találkozón Jourová és kabinetje a Soros-féle Open Society Foundations (OSF), vagy más, a milliárdos pénzemberhez köthető NGO képviselőivel.
Vágólapra másolva!

A magyar kormány intézkedései indokolttá teszik a 7-es cikk szerinti eljárás folytatását - jelentette ki Vera Jourová, az európai értékek védelméért felelős uniós biztos szerdán Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésének a jogállamiság magyarországi helyzetéről folytatott vitáján.

Nem ez az első alkalom, hogy Jourová Magyarországot mocskolja az EU-ban, az uniós biztos nyilatkozataiban, felszólalásaiban évek óta amellett érvel, hogy hazánkban súlyos problémák vannak a jogállam területén. 2018 elején például azt szorgalmazta, hogy az Európai Bizottság lépjen fel azon tagállamokkal szemben, ahol a nemzeti hatóságok megpróbálják „elhallgattatni" vagy „megbélyegezni" a „civil társadalmat", és példaként Magyarországot emlegette. Ha megnézzük, a cseh politikus milyen kapcsolatokat ápol a Soros-féle, nyíltan bevándorláspárti OSF-fel, vagy más, a milliárdos tőzsdespekulánshoz köthető NGO-kkal, rögtön megérthetjük, honnan ered Jourová állandósult képtelen vádaskodása.

Az önmagát a jogállam önfeláldozó védelmezőjeként beállító Jourová 2014 és 2019 között az EU jogérvényesülésért, fogyasztópolitikáért és a nemek közötti esélyegyenlőségért felelős biztosa volt. Lapunk gyűjtése szerint csak ebben az időszakban ő és kabinetje legalább 18 hivatalos találkozón vett részt a Soros-féle, bevándorláspárti OSF-fel, vagy más, a milliárdos tőzsdespekulánshoz köthető NGO-val.

2016 áprilisában például Monika Ladmanova kabinettag fogadta a Soros által pénzelt Amnesty International European Associationt, hogy „elbeszélgessenek" a bevándorlásról. 2018 októberében pedig szintén Monika Ladmanova, valamint Daniel Braun kabinettagoknak a Soroshoz köthető Avaaz Foundationnel volt találkájuk. Az Avaazról a Magyar Nemzet tavaly májusban úgy írt, mint a világ egyik leghatékonyabban működő és a legnagyobb baloldali aktivista közösségéről, amely kontinensszerte próbálja befolyásolni az európai parlamenti választásokat, egyebek mellett Facebook-oldalak feljelentésével, letiltatásával. Számos sikert tudhatnak magukénak, módszerükkel már több európai ország belpolitikai folyamatainak alakulását terelték a nekik tetsző irányba.

Ha mindez nem lenne elég bizonyíték a hazánkat támadó Jourová Soros iránti hűségét illetően, akkor vessünk egy pillantást a politikus egy 2017-es tweetjére, melyben egy közös képet posztolt magával a milliárdos tőzsdespekulánssal és az OSF trónjának várományosával, Alex Sorossal.

A bejegyzés szövege mindennél egyértelműbbé teszi, Jourová kinek a vízióját szeretné végrehajtani Európában: „Megbeszéltük az alapjogok helyzetét Európában George Sorossal. Az Open Society értékei állnak az EU lépéseinek szívében."

Ezek után nem csoda, ha az uniós biztos mindent megtesz azért, hogy Magyarországot az európai közösség „másodrangú polgárává" fokozzák le a 7-es cikkelyt eszközül használva, a magyarok ugyanis már sokadszorra mondtak nemet Sorosék utópiájára: a nyílt társadalomra, a tömeges bevándoroltatásra, a határok lebontására, a nemzeti szuverenitás eltörlésére, valamint a hagyományos családmodell lerombolására.