Az ember legyen mindig jó!

Vágólapra másolva!
Radnainé dr. Fogarasi Katalin, a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) vezetője, a Klauzál Lions Klub örökös elnöke a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az idei rendezvényükről, ahol rászoruló gyermekeket látnak vendégül.
Vágólapra másolva!

A Lions Klub egyik alapgondolata, hogy az ember legyen mindig jó, az örökös elnök hozzátette, ezt a gondolkodást otthonról hozta magával, az édesanyja mutatott ezzel jó példát neki. Most persze a Klauzál Lions Klub örökös elnökeként máűr jóval több lehetőség van a segítség adására.

A Klauzál Lions Klub már évek óta szervezi az Operaházzal közösen az jótékonysági eseményét, amit idén is megrendeznek, immár tizenötödik alkalommal. Eddig minden alkalommal az Operaházban rendezték meg az eseményt, most annak átalakítása miatt az Erkel Színházban kerül megrendezésre. Vasárnap rászoruló gyermekek számára mutatják be a János vitézt. Természetesen az előadáson túl minden gyermek kap ajándékot. Mint azt Radnainé dr. Fogarasi Katalin megjegyezte, az ország különböző részéből 1500 gyermeket látnak vendégül.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.