Hollywood nem akkora álom, mint aminek látszik

Döbrösi Laura, Sláger Téma
Vágólapra másolva!
Január 19-én 20 órától Döbrösi Laura színésznő és Zakariás Eszter forgatókönyvíró, filmes szakember lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Döbrösi Laura színésznő a vasárnapi Sláger Téma első órájában beszél majd Az örök tél nemzetközi sikereiről, így arról is, miért is őrült különösen Gera Marina nemzetközi Emmy-díjának.

A málenkíj robot borzalmairól szóló alkotás sikere mellett hasonló filmek révén végre kibeszélhető történelmi tragédiáink is.

A legbeszédesebb néma szerep mellett persze szó esik színházi szerepvállalásairól, így az Időfutárról, a Tündér Laláról és a nemrégiben bemutatott Veszélyes fordulóról, amely Földes Eszter bravúros rendezői beugrása miatt is emlékezetes marad a Karinthy Színházban. Döbrösi Laura megismertet minket mozgalmár énjével is, azaz miért és hogyan váltott ökotudatos életmódra. Sőt, a Sláger Témában még énekesnői karrierjét is felfedi előttünk.

Döbrösi Laura Forrás: Sláger Téma

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Zakariás Eszter színésznő, forgatókönyvíró, script supervisor lesz a vendég. Aki, mint a magyar népmesék hőse,

harmadszorra is megpróbálta meghódítani Hollywoodot, úgy tűnik, hogy ezúttal sikerrel,

hisz egyre többet foglalkoztatják az álomgyárban, a rendezők jobbkezeként, a script supervisor, azaz naplóvezetői feladatkörben. De hogy mennyire nem álomszerű Hollywoodban dolgozni, és hogy még a világhírű filmeseknek is van szakszervezete, mennyire nehéz emiatt egy pályakezdőnek, pláne küföldinek, arról is mesél a vasárnapi adásban. Sőt, még az is kiderül, melyik alkotásban szerepelt együtt Salma Hayekkel. Zakariás Eszter a Balkán Fanatik sikerkorszakáról is vall, amelyben az együttes kreatív menedzsereként vett részt tevőlegesen.

Zakariás Eszter, aki együtt szerepelt a világhírű Salma Hayekkel is Forrás: Sláger Téma

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Kolozsi Ildikóval készült beszélgetés lesz újra hallható. Erdélyi nemesi családba születve, talán nem triviális, hogy valakiből szinte a véletlen folytán a honi sportriporter mesterség, pláne nem az ifjúsági regényirodalom egyik legkiválóbb képviselője válik.

Kolozsi Ildikó gyergyói diákból és kosárlabdázóból lett már itt, Budapesten sportújságíró, majd a szakma kiválóságait adó tanítómester, akinek elméjében még bőven a román diktatúra idején csiszolódni kezdtek azok a bizonyos Rejtőző kavicsok. Hogy miféle lélekemelő jelentése van a már két folytatást megért Rejtőző kavicsok ifjúsági regényeinek, azt is megtudhatjuk a MOB-nívódíjas szakembertől.

Kolozsi Ildikó Forrás: Sláger Téma

2020. január 19-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Döbrösi Laurával, Zakariás Eszterrel, Kolozsi Ildikóval, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!