Elraboltak egy nőt a Keleti pályaudvarról, és szexrabszolgaként tartották

Vágólapra másolva!
Egy csepeli nőt raboltak el a Keleti pályaudvarról, miután bedrogozták. Amikor felébredt, egy svájci bár szobájában találta magát. Többször megerőszakolták és megfenyegették. Találékonyságának köszönheti, hogy mára biztos helyen van – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Nikoletta az egyik közösségi oldalon ismerkedett meg egy férfival, akivel megbeszélt egy találkozót a Keleti pályaudvarra, hogy jobban megismerjék egymást. A nőt a múlt heti találkozó óta nem látták. A család egyik barátja a Ripostnak elmondta, hogy bedrogozhatták Nikolettát.

"Én úgy tudom, a fiú valamit itatott vele, amiben drog lehetett.

Ezután Niki elveszítette az eszméletét, és Svájcban, egy szobában ébredt fel. Mindez úgy derült ki, hogy az apját óriási szerencsével tudta értesíteni. A fogva tartói elvették a telefonját, hogy ne tudjon segítséget kérni, de

a lány a szobában talált egy tabletet. Keresett egy wifit, és óriási szerencséjére talált is egyet, amibe jelszó nélkül be lehetett jelentkezni, majd a Facebookján keresztül segítséget kért az apjától, aki azonnal a magyar rendőrséghez fordult."

Nikolettát Zürichben tartották fogva, és szexrabszolgának tartották. Az elrablója eladta, és több férfi is megerőszakolta. Az ismerőse szerint ez elviselhetetlen fájdalom a családjának, és csak súlyosbítja a helyzetet, hogy a 20 éves nő még szűz volt.

"Miután Niki édesapja járta a rendőrséget, és olykor kapcsolatba tudott lépni a lánnyal, ezért hamarosan be tudták azonosítani a bár helyszínét.

Úgy tudom, hogy Niki kifotózott az ablakon a tablettel, elküldte haza a fotót, és a térkép utcaképe alapján így találták meg a bárt, így tudták kiszabadítani.

Úgy hallottam, most Niki a hatóságnál van és arra vár, hogy végre hazajöhessen és újra átölelhesse a családtagjait."

"Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság panaszirodáján tettek bejelentést, amely alapján a rendőrség haladéktalanul nyomozást rendelt el kerítés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.