Tíz évre ítélték korábban a budai késelőt, de a bíróság hat év után kiengedte

Vágólapra másolva!
Szinte lemásolta a korábbi brutális támadását az a férfi, aki mindezért korábban 10 évet kapott. Csakhogy nem töltött ennyit börtönben, a kedvezményeknek köszönhetően már hat év után elhagyhatta a börtönt. Most pedig megint gyilkolni próbált: megkéselte a vele szakító barátnőjét. A hasonló esetek miatt a kormány szigorítani fogja a törvényeket, hogy ne történhessen meg hasonló hangzott el a Magyar Televízió Kékfény című műsorában.
Vágólapra másolva!

A Kékfény riportja szerint a férfi korábban 18 éves barátnőjét késelte meg, mert a lány szakítani akart vele.

Ahogy a műsorban Gál Sándor a BRFK Életvédelmi Osztályának vezetője elmondta,

A férfit akkor egy szomszéd állította meg. A támadás után elmenekült, végül Székesfehérváron kiugrott a harmadik emeletről egy házból, és eltört a lába, így fogták el.

A bíróság akkor jogerősen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet miatt tíz évre ítélte.

De jó magaviselet miatt hat év után szabadulhatott.

Szabadulása után megismerkedett egy nővel. Azt hazudta neki, hogy Izlandon dolgozott. Mindketten ugyanannál az ingatlan közvetítő cégnél dolgoztak. A férfi már pár hét után az egyedülálló anyához költözött. Csakhogy a nő hamar rájött, hogy a férfi nem mond neki igazat, ráadásul rendszeresen féltékenységi rohamai voltak.

A nő másfél hete szakított a férfival aztán hívott egy lakatost, hogy cserélje le a bejárati ajtó zárjait, nehogy a volt barátja be tudjon jutni hozzá.


A szakember a Kékfényben elmondta, hogy pont amikor végzett csöngetett valaki. A férfi volt az. A nő könyörögni kezdett a lakatosnak, hogy ne hagyja magára.

Amikor a férfi belépett, a lakatos szerint teljesen nyugodt volt. Egyszer csak azonban előkapott a kabátjából egy 20 centis kést, a földhöz vágta a telefonját, aztán rávetette magát a nőre.

Hogy a nő életben maradt, kizárólag a lakatosnak köszönhető, ő szedte le róla a támadót, aki őt is megszúrta, de végül elmenekült.

Nem sokáig volt szabadon, fél órával később a rendőrök elfogták.

Varga Judit, igazságügyi miniszter nemrég jelentette be, hogy az életellenes bűncselekményekben a zéró tolerancia jegyében kell eljárni. Ahogy a videójában fogalmazott,

aki más életére tört, az a törvényjavaslat szerint nem szabadulhat feltételesen, vagyis kedvezménnyel.

Mindezt egy másik kettős gyilkosság kapcsán jelentette be. Akkor egy férfi Győrben, aki szintén feltételesen szabadult azután, hogy majdnem megölte feleségét, kislánya szeme láttára, két gyerekét ölte meg, majd lett öngyilkos.