Fidesz: Meg kell vizsgálni, mennyibe került Janiczak Dávid privát szórakozása

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere
Vágólapra másolva!
Felháborítónak nevezte Zsigmond Barna Pál (Fidesz), hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját. "Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön, és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget" - mondta a Fidesz parlamenti képviselője.
Vágólapra másolva!

A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a "privát szórakozásai" mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek - közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője. A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.

"Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön, és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt, és elküldték a többi vendéget"

- mondta Zsigmond Barna Pál.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere privát szórakozásai miatt magyarázkodhat Forrás: Janiczak Dávid Facebook oldala/Norbert Antal

Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő emberrel, ózdi lakossal beszélgetnie - tette hozzá a kormánypárti képviselő, aki azt kérdezte:

"polgármester úrnak talán megalázó a nép közé vegyülni"?

Arra is választ vár, hogy Janiczak Dávid mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra. Úgy hallani ugyanis - jegyezte meg Zsigmond Barna Pál -, hogy "nemcsak fürdőzget, hanem ingyen bowlingozgat is a Jobbik vezetésével az önkormányzati bowlingpályán".

Mint megírtuk, privát fürdőként használta a városi uszodát Ózd jobbikos polgármestere. Janiczak Dávid és barátnője vasárnap töltött kettesben egy órát a wellnessrészlegen, emiatt a fürdőzőknek másfél órával korábban el kellett hagyniuk a Városi Thermárium és Tanuszodát. Az esetről videó is készült.