Brutálisan összeverte kisbabája anyját a kunszentmiklósi férfi

Vágólapra másolva!
A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség önbíráskodás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta egy 31 éves kunszentmiklósi férfi letartóztatását, aki 2020. január 7-én Kunadacson a volt élettársát öléssel fenyegette, bántalmazta és önbíráskodva 40.000 forint készpénzt szerzett tőle.
Vágólapra másolva!

A 31 éves férfi múlt héten a volt élettársa kunadacsi házához ment, és szidni kezdte a nőt. Azt is üvöltötte neki, hogy meg fogja verni, miközben

a nő a 3 hónapos közös gyereküket a kezében tartotta.

A férfi mielőtt elment, még belerúgott a kiságyba.

Később SMS-ben sértegette tovább a nőt, amiért az megkarcolta az autóját.

A karcolás miatt később visszament, berúgta a nő ajtaját, leszakította az ajtón lévő redőnyt, és bent a házban törni-zúzni kezdett.

A tükrös szekrényt összetörte, a babavédő rácsot szétrúgta és a ventilátort földhöz vágta.

Aztán hosszasan verni kezdte a gyanú szerint volt élettársát. Tenyérrel és ököllel többször fejbe vágta, az ütésektől földre kerülő nő torkát és a testét megrúgta, fojtogatta, és egy virágcseréppel is megdobta.

A verés közben az agresszív férfi az autóján esett kár megfizetését követelte. A megvert és megalázott nő 40.000 forintot adott neki végül oda.

A nő most a bíróságon azt kérte, hogy volt párját büntessék meg, ezen felül pedig kötelezzék arra, hogy a férfi fizesse ki az összetört bútorokat, amelyek szerinte 50.000 forintot értek.

A rendőrök már a támadás utáni napon őrizetbe vették a férfit

és önbíráskodás mellett súlyos testi sértés, magánlaksértés és rongálás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Pénteken a bíróság a férfit letartóztatta, az indoklás szerint ugyanis tartani kell attól, hogy újra megveri gyereke anyját.