Hazudott Vágó István és lebukott

Vágólapra másolva!
Saját magát buktatta le Vágó István, amikor az Örs vezér téri BKV járműjavítónál fotózkodott.  A gyurcsányista politikus azt állította, látta a rozsdás metrókocsikat, azonban az Örs vezér téri javítóban csak Alstom-kocsik vannak, míg a szétszerelt járművek a Kőér utcában vannak. Egyszóval hazudott.
Vágólapra másolva!

Vágó István, a Demokratikus Koalíció politikusa fotókat tett ki Facebook-oldalára a rozsdásodó felújított orosz metrókocsikról, azt állítva, hogy ő maga a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságának másik két tagjával felkereste a rozsdás metrókocsikat.

„A látvány szívszorító" – írja Vágó, ám a Blikk BKV-s dolgozóktól úgy tudja, hogy a gyurcsányista politikus – bármennyire is szeretné azt a látszatot kelteni – nem járt abban a műhelyben, ahol szétszerelték az új orosz metrót.

Vágó az Örs vezér téri javítónál járt, ahol nincsenek általa rozsdásnak vélt metrókocsik Forrás: Vágó István/Facebook

Vágó saját magát buktatta le a felügyelőbizottsági tagtársaival készült közös fotóval. A kép, amelyen két társával van, az Örs vezér téri járműjavító bejáratánál készült.

Van benne valami, csak épp orosz metró nincs. Az Örsön ugyanis az Alstomokat tárolják, a 3-ason járó orosz metrók egyik rozsdás padlójú példányát a Kőér utcai telepen szerelték szét.

Utóbbi a BKV üzeme, ott pedig Vágó nem felügyelőbizottsági tag, így oda nincs bejárása.

A Blikk elérte az egykori "kívzprofesszort", Vágó Istvánt, aki a kérdéseket személyes támadásnak vette. Vágó Istvánt, a Gyurcsány-párt politikusát Karácsony Gergelyék tették a BKV járműjavító felügyelő-bizottságába.