Vágólapra másolva!
A poklok poklát élte meg gyerekkorában, így fogalmazott a Ripostnak az a kamasz, aki 16 éves korában merte elmondani nem velük élő édesanyjának, hogy apja mit tett vele éveken át. Az asszony megpróbált egyedül feljelentést tenni a rendőrségen, végül Vidák Aladár, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület elnöke segített neki. 
Vágólapra másolva!

A Hartán élő Mária főnyereménynek látta a férjét, Jánost

- mondta a Ripostnak.

„Amikor összejöttem vele, akkor már volt egy kisfiam. Hozzá költöztünk, mert a Balaton közelében volt egy kis lakása. Ő postásként dolgozott, én pedig neveltem a fiamat, majd megszületett a közös gyermekünk, Isti. Még csak 1-2 éves volt, amikor kezdődtek a bajok.

Egyre feszültebb lett a légkör, a párom agresszívvá vált.

Gyógyszereket kezdett szedni és ha nem akartam vele lefeküdni, kényszerített, olykor meg is vert. Egy idő után elegem lett ebből, fogtam a gyerekeket és visszaköltöztem az anyámhoz, hogy végre nyugtunk legyen. De ő visszavitte Istit, mondván, a fiát nem adja oda nekem. Ha tudtam volna, mi vár rá, harcoltam volna érte " - tette hozzá.

A gyerek nem beszélhetett az édesanyjával, mert az apja nem engedte neki, még azt sem, hogy felhívja telefonon.

Azzal fenyegette, hogy agyonüti, ha megteszi.

A fiú nem tudta, kitől kérhetne segítséget. A férfi akkor "engedett a pórázon", amikor három évvel ezelőtt tűz ütött ki a házukban. Amikor leégett a ház melléképülete, apja elfordult tőle.

- közölte a férfi.

Ekkor ismerkedhetett meg az édesanyjával a ma 16 éves kamasz, aki sokáig nem mert beszélni arról, mi történt apja falusi házában, de amikor anyja rákérdezte bántotta-e, nem tudta tovább magában tartani.

"Elmondtam neki, hogy amikor apámnál laktam,

8 éves koromtól folyamatosan molesztált, ha pedig ellenkeztem, durván megvert.

Úgy kezdődött, hogy fürdetéskor simogatott, aztán a lábam közé nyúlt, a másik kezével pedig a saját nadrágjában matatott. Később már a szobában is simogatta az egész testem, és amikor ezt nem akartam, húzódoztam, kértem, hogy ne tegye, megfenyegetett, hogy ha bárkinek elmondom a mi kis titkunkat, nagyon csúnyán megver" - mondta a gyerek, aki nevelőotthonba került, de kapcsolatban maradt az anyjával.

Mindig féltem elmondani, amit apa tett velem. Féltem, hogy mindenki bántani fog engem, ha ez kiderül, de ma már tudom: nem az én hibám, ami történt. Azért tartom fontosnak, hogy elmondjam, mert biztos vagyok abban, hogy vannak még gyerekek, akik hasonlótól szenvednek, és szeretném, ha tudnák, nincsenek egyedül és ezt nem kell eltűrniük.

- mondta a fiú, aki azt is elárulta, hogy baleseti helyszínelő szeretne lenni.

– mondza erősítette meg Vidák Aladár, A Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület vezetője. Ha bűnösnek találják a férfit a gyereke molesztálásért, akár 15 évre is ítélhetik.