Kígyómarás miatt került életveszélybe Both Zoltán állatbefogó

Both Zoltán
Both Zoltán, Magyarország egyetlen hivatásos egzotikus hüllő- és rovarbefogója.
Vágólapra másolva!
Január 5-én 20 órától az író, sportújságíró Kolozsi Ildikó, és Magyarország egyetlen hivatásos egzotikus hüllő- és rovarbefogója, Both Zoltán lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

A MOB-nívódíjas Kolozsi Ildikó gyergyói diákból és kosárlabdázóból lett már Budapesten sportújságíró, majd a szakma kiválóságait adó tanítómester, akinek elméjében még bőven a román diktatúra idején csiszolódni kezdtek azok a bizonyos Rejtőző kavicsok.

Hogy miféle lélekemelő jelentése van a már két folytatást megért Rejtőző kavicsok ifjúsági regényeinek, azt is megtudhatjuk a vasárnapi adásból.

Kolozsi Ildikó emellett számos világbajnokság és Európa-bajnokság sajtófőnökeként nemzetközi hírnévre is szert tett.

Kolozsi Ildikó, író, sportújságíró és Kalmár Tibor, a Sláger Téma műsorvezetője. Forrás: Origo

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Both Zoltán hivatásos állatbefogó lesz a vendég. Magyarország legismertebb egzotikus hüllő- és rovar befogója elárulja majd, mit szólt a családja, amikor kiderült, hogy nem éppen hétköznapi hivatást választ magának.

A húszéves karrierje során ráragadt az egyedüli hivatásos vadállatbefogó titulus, amit nem bán, ahogy a 23 kígyómarását sem.

Pedig volt ezek között olyan is, ami miatt az élete is veszélybe került. Hogy mégis mi viszi rá, hogy akár a moziból is ugrasztva elveszett hüllőket, rovarokat keressen, megtudhatjuk a Sláger Témából.

Both Zoltán, Magyarország egyetlen hivatásos egzotikus hüllő- és rovarbefogója. Forrás: Origo

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Dr. Tóth Frankkal készült beszélgetés lesz újra hallható. A 256-szoros válogatott, kétszeres Európa-bajnok, kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes, világbajnoki ezüstérmes és bronzérmes egykori vízilabdázó, vízilabdaedző elárulja majd, hogy miért lehetett volna belőle akár operaénekes is.

Kiderül, miért nem lett része a magyar vízilabdázás legutolsó aranykorszakának, hanem helyette inkább klubbéli sikereire, majd egy éles váltással a gyógyszerészi pályájára koncentrált.

A Sláger Téma Extrából megtudhatjuk, hogy lányai mely sportágakban követik őt, és lassan érik utol sikerességben is.

Dr. Tóth Frank, vízilabdaedző. Forrás: Origo

Január 5-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma, és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Kolozsi Ildikóval, Both Zoltánnal, Dr. Tóth Frankkal, valamint a házigazda Kalmár Tiborral.