Munkások közé hajtott egy autós Mándokon

Vágólapra másolva!
Egy férfi összeverekedett két munkással, akik éppen a szemetet szedték Mándokon. A férfi később visszament az autójával és szándékosan közéjük hajtott.
Vágólapra másolva!

A férfi akkor támadt rá a munkásokra, amikor azok éppen a szemetet gyűjtötték össze az ukrán határhoz közeli kisvárosban.

Intettek neki, hogy autójával haladjon el mellettük, a férfi viszont kiszállt, hogy az integetés miatt kérdőre vonja őket, amiből verekedés lett.

Forrás: Police.hu

A férfi visszaült az autójába és elhajtott.

Később viszont visszatért és nagy sebességgel a szemétszállító autó mellett álló, a verekedés miatt a rendőröket váró férfiak közé hajtott.

A szemétszállító sofőrjének sikerült elugrania az autó elől, de a két munkást és a verekedés miatt helyszínre siető saját rokonát is elütötte a férfi.

A gázolás után a sofőr és az autó másik utasa kiszállt a kocsiból és szitkozódva a könnyebben megsérült három férfi felé indult, akik egy közeli vegyesboltig szaladtak.

Támadóik követték és közben halálosan megfenyegették őket.

A bíróság több ember ellen elkövetett emberölési kísérlet gyanúja miatt letartóztatta a büntetett előéletű férfit. A végzés nem jogerős, mert a férfi és a védője fellebbezett. Társa szabadlábon védekezik.