Egy borsodi nő megkéselte az ismerősét, mert az szerelmes volt belé

Vágólapra másolva!
A nő az udvarából látta meg a férfit, majd egy késsel utánament és ötször megszúrta. Később a rendőröknek azt hazudta, hogy a férfi támadt rá, majd saját magát szurkálta meg.
Vágólapra másolva!

A nő Rudabányán lakik az élettársával egy családi házban. Április közepén kint volt a ház udvarán, amikor észrevette, hogy az ismerőse, aki akarata ellenére rendszeresen járt utána, az utcában van.

Ettől annyira ideges lett, hogy beszaladt a házba, kihozott egy konyhakést és utána szaladt.

A szomszédoknak közben odakiabálta, hogy most meg fogja ölni a férfit.

A férfi biciklizett, de a nő így is utolérte. Vitatkozni majd dulakodni kezdtek, végül

a nő elővette a pulóvere ujjába rejtett kést és ötször megszúrta.

Ezek után visszaindult a házba, az udvaron lévő ismerőseinek azt mondta, megmondta, hogy leszúrja, megmondta, hogy megöli. Hozzátette azt is, hogy a férfi szerelmes belé, ezért úgy sem fogja feljelenteni.

A férfi még utána kiabált a nőnek, hogy ezt vissza fogja kapni és börtönbe juttatja.

A nő otthon a kést bedobta az udvari wc-be, majd felhívta a rendőrséget, hogy a férfi megtámadta és megszurkálta magát egy késsel.

A rendőrök Rudabánya külterületén megtalálták a férfit, akit a mentők kórházba vittek. A szúrások miatt megnyílt a hasürege, ami miatt életveszélybe került. A halálos sérülés csak a szúrások irányának, erejének és a szerencsének köszönhető.

Az ügyészség emberülési kísérlet miatt emelt vádat a 23 éves, büntetett előéletű nő ellen, aki jelenleg letartóztatásban van. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.