Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Napsütéssel, enyhe idővel kezdődik az új év

koronavírus, vírus, járvány, maszk, arcmaszk, védőmaszk, Budapest, december, eső, idős, idős ember, nyugdíjas, 2020.12.07.
Vágólapra másolva!
A Nyugat-Dunántúlon változóan felhős idő lesz, a nap is kisüthet. Máshol ugyanakkor marad a szomorkás, borongós idő. Szilveszter éjszaka sem lesz hideg, 4-5 Celsius-fok várható - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Szilveszter napja: A Nyugat-Dunántúlon változóan felhős idő lesz párórás napsütéssel. Máshol borongós időre számíthatunk, dél felől egyre többfelé esővel, záporesővel. A csúcshőmérséklet 4 és 9 fok között alakul,

éjfélkor 4-5 fok várható.

Az északnyugati szél megélénkül, gyenge hidegfronti hatás várható.

Újév napja: Változóan (réteg)felhős idő valószínű. A legtöbb napsütésre délen van esély. Csapadék már nem lesz. A szél délire fordul és gyenge marad. Reggel +1, délután +6°C körüli értékeket mérhetünk.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szombat: Nyugaton már gyakran erősen

megnövekszik a felhőzet, itt kisebb eső, záporeső is előfordul.

Keleten marad a változóan felhős idő, kevés napsütéssel. A maximum 5-11°C között alakul.

Vasárnap: Erősen felhős, párás időre van kilátás. Elszórtan lehet szitálás, kisebb eső. A délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. Marad az enyheség 5-12 fokkal.

Hétfő: Főleg hajnalban lehet még kisebb csapadék, napközben csökken a felhőzet, egyre több helyen bukkan elő a nap. Marad a +7°C körüli enyhe idő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről