Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Különös kegyetlenséggel ölte meg barátnőjét egy férfi Lajosmizsén

Tanuld meg felismerni, ha bántalmazó kapcsolatban élsz
Vágólapra másolva!
Halált okozó testi sértésről emberölésre módosították a gyanúsítást a nyomozók egy márciusi ügyben, melynek során egy román férfi megölte az élettársát Lajosmizsén.
Vágólapra másolva!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon március 15-én rendeltek el nyomozást halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy román állampolgár ellen - írja a Police.hu. A férfi a gyanú szerint az előző éjszaka Lajosmizsén, az utcán megverte élettársát, aki néhány órával később meghalt.

Védekezni sem tudott a nő

A rendőrség közleménye szerint a pár a kocsmából hazafelé tartott, amikor szóváltásba keveredtek, végül a vita bántalmazásba torkollott.

A kirendelt igazságügyi orvosszakértő szerint az asszony testszerte olyan sérüléseket szenvedett, amelyek nagymértékű szenvedést okoztak neki. Ráadásul az áldozat védekezni sem volt képes a közte és bántalmazója közötti erőkülönbség miatt - írják.

A szakértői vélemény alapján a megyei főkapitányság nyomozói védekezésre képtelen személy sérelmére,

különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettére módosították a korábbi gyanúsítást.

A jelenleg is letartóztatásban lévő román férfi ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre - zárul a rendőrség közleménye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről