Döbbenetes autós üldözés volt Tolna megyében - videó

embercsempész üldözés Dunaföldvár
Vágólapra másolva!
Döbbenetes videót tett közzé a rendőrség arról, ahogy szerdán a 6-os főúton Dunaföldvár környékén üldöztek egy embercsempészt. Az 51 éves olasz férfi piros lámpán és záróvonalon át menekült a hatóság elől, de végül elkapták. Most szemtanúkat keresnek.
Vágólapra másolva!

Várják azoknak a tanúknak a jelentkezését, akik szeptember 30-án délután fél öt körül közlekedtek a 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében, és találkoztak a videófelvételen látható fekete színű Chryslerrel - írja a Facebookon közzétett felhívásában a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy gyár területén kapták el

Ahogy írják, a Bátaszéki Autópálya Alosztály munkatársai 16 óra 30 körül akartak ellenőrizni egy magyar rendszámú személygépkocsit az M6-os autópálya paksi szakaszán. A jármű vezetője azonban a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem továbbhajtott.

Az egyenruhások követték az autót, melynek sofőrje, miután letért az autópályáról, a 6-os főúton keresztül Dunaföldvár felé hajtott, ahol egy gyár területén állt meg. A sofőr megpróbált elmenekülni, de a járőrök végül elfogták,

kiderült róla, hogy embercsempészéssel gyanúsítható

– derül ki a közleményükből.

Az 51 éves olasz férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Tilos jelzésen, záróvonalon át

Az autós meneküléséről készült felvételen jól látható, hogy a járművezető három tilos jelzésen is áthajtott, számtalan alkalommal lépte át a záróvonalat, és folyamatosan veszélyeztette a közlekedőket.

A sofőrrel szemben embercsempészés bűntett és közúti veszélyeztetés bűntett miatt is eljárást indítottak

a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A rendőrök azt kérik, hogy aki találkozott a fekete színű Chryslerrel, jelentkezzen személyesen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!