Tűzőgéppel verte agyon a munkás az idős pécsi nőt, aki burkolónak vette fel

Vascsővel verte, és forró vízzel öntötte le édesanyját agresszív férfi
Vágólapra másolva!
Korábban burkolásra felbérelt munkása vert agyon egy idős nőt, hogy megszerezze a félretett a pénzét. A nő szomszédja látta az esetet, de pánikba esett, ezért nem értesítette a hatóságokat.
Vágólapra másolva!

Az asszony korábban burkolásra fogadta fel az egyik munkást, aki már akkor kifigyelte, hogy munkaadója tehetős asszony - írja a Bors. A cikk szerint a férfi ezt később elmondta egy barátjának is, és közösen elhatározták, hogy meglopják az idős nőt.

A munkás ezért másnap felcsengetett a nőhöz, aki a korábbi ismeretség miatt felengedte a lakásába.

A terv az lett volna, hogy míg ő beszélget a nővel, addig a társa belopózik és felkutatja a lakást.

Azonban az idős nő meghallotta a másik férfit, és kiabálni kezdett. Ekkor a munkás a kezébe eső első tárgyal, egy fóliatűzőgéppel ütni kezdte a nőt.

Életfogytiglani börtönre ítélték

Ekkor betoppant a nő szomszédja, aki viszont a látottaktól pánikba esett, így sem a rendőröket, sem a mentőket nem riasztotta. A két férfi így zavartalanul megléphetett a nő 80 ezer forintjával. A melós távozás előtt azonban még az idős nő arcát is összevágta.

Miután lebuktak,

a két férfi a szomszéddal együtt állt bíróság elé.

A gyilkos burkolót, mint visszaesőt, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytiglani büntetésre; társát, mint szintén visszaesőt, lopás miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre, míg a pánikoló szomszédot segítségnyújtás elmulasztása miatt 490 ezer forint pénzbüntetésre ítélték - írja a lap.

A szomszéd elfogadta a büntetését, és korábban jogerőssé vált, a másik két férfi ügyében azonban kedden mondanak ítéletet Pécsen.