Tömegverekedés volt egy táti kocsmában – videó

Vértelen kocsmai verekedés, Magyarország Ügyészsége, Tát
Vértelen kocsmai verekedés. Két férfi és két nő ütötte és rugdosta a vétlen vendéget egy táti kocsmában. A verekedés során szerencsére senki sem sérült meg. Az ügyészség garázdasággal vádolja a bántalmazókat.
Vágólapra másolva!
Két nő és az egyikük férfi testvére késő este érkezett a táti kocsmába tavaly decemberben. Az egyik nő részegen vitatkozni kezdett egy vendéggel. A vita verekedéssé fajult. Az ügyészség négy ember ellen emelt vádat csoportos garázdaság miatt.
Vágólapra másolva!

2019. december 7-én 22 és 23 óra között az egyik nő megkérdezte a pultnál álló egyik vendéget, hogy miért nézi őt, mire a testvérével együtt odamentek hozzá.

Vitatkozni kezdtek, a férfi pedig meglökte a mellkasánál a pultnál álló férfit.

Ezután a testvérpár megint meglökte a férfit, mire az védekezésül megpróbálta lefogni a támadó férfit, miközben a másik nő négyszer fejbe vágta. A verekedés során a testvérpár együtt ütötte a férfit, aki először a karácsonyfának csapódott, majd a földre zuhant. Egy másik vendég próbálta megfékezni a támadó férfit, mire az egyik nő felé futott, lendületből megrúgta, és két kézzel ütni-verni kezdte. Eközben a támadó férfi a földön fekvő áldozatát ütötte és bele is rúgott.

A verekedésbe bekapcsolódott még egy férfi, aki a földön fekvő férfibe is belerúgott és az őt megtámadó férfit is többször megütötte és felé rúgott.

A földön fekvő férfit a két nő is verte, az egyikük bele is rúgott, a másik pedig legalább ötször megütötte.

A verekedésben senki sem sérült meg komolyabban.

A csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség két férfival és két nővel szemben nyújtott be vádiratot,

amiben azt javasolják, hogy az egyik férfit ítéljék felfüggesztett börtönbüntetésre, a többieket pedig pénzbüntetésre.