Több élettársa bájait is árulta egy somogyi férfi

Vágólapra másolva!
Egy Somogy megyei férfi több korábbi élettársával is együtt élt egyszerre, közülük kettőt arra kényszerített, hogy Győr környékén és Ausztriában prostituáltként dolgozzon.
Vágólapra másolva!

A 48 éves férfi négy – korábbi és a jelenlegi – élettársával, négy gyerekével és egy unokájával élt együtt. A családban az ő szava döntött, ő osztotta ki a feladatokat.

A családi ház Forrás: Ügyészség.hu

A négy élettárs közül ketten voltak különösen kiszolgáltatott helyzetben. Egyiküket 2012-ben ismerte meg a férfi Pécsett még hajléktalanként. Magához költöztette, hogy cserébe ápolja az élettársát.

Később vele is összejött, a kapcsolatukból pedig két gyerek született.

A másik nő 2013-ban került be a családba, és a férfi fiának a barátnője volt. Nem volt iskolai végzettsége és munkája sem. A nő rossz viszonyban volt a nevelő szüleivel, ezért a háztartásban maradt azután is, hogy szakított a fiúval.

Erősen kötődött az apához érzelmileg, később szexuális kapcsolatba kerültek.

Itt éltek Forrás: Ügyészség.hu

A család a gyerekek után járó támogatásból és az állattartásból befolyt szerény jövedelemből próbáltak megélni, de ez nem volt elég. Ezért a férfi 2016 és 2018 között a fent említett két nőt rendszeresen

Ausztriába és Győr környékére vitte prostituáltnak. Szállást bérelt nekik, felügyelte őket, a bevételt pedig beszedte.

Az egyik nő végül a családsegítő szolgálathoz fordult, ezután kezdtek nyomozni az ügyben. Őrizetbe vették a férfit.

Külföldre vitte a nőket Forrás: Ügyészség.hu

Az ügyészség kizsákmányolás céljából üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy amennyiben az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, a bíróság ítélje 8 év fegyházbüntetésre. A férfit letartóztatták.