Eljegyezte barátnőjét a várpalotai hintabaleset túlélője, aki három éve nyolc métert repült

Vágólapra másolva!
Kis híján szörnyet halt az a fiatal férfi, aki 2017 szeptemberén, a Várpalatai Napokon kiesett a körhintából. Összesen 460 napot töltött kórházban, míg végül 2018 decemberében hazaengedték. A fiú állapota azóta rohamosan javul, ráadásul megismert egy lányt, Vandát, akinek néhány nappal ezelőtt a megkérte a kezét.
Vágólapra másolva!

Ahogyan már korábban megírtuk, Krisztofer augusztusban ismerte meg barátnőjét.

– mndta a Borsnak Diána, Krisztofer anyja.

Bár a két fiatal már január óta rendszeresen beszélgetett, és találkozgatott, hivatalosan csak augusztusban kezdtek járni egymással. A fiatal nő ennek ellenére

gondolkodás nélkül, azonnal igent mondott a lánykérésre.

– mondta Vanda, Krisztofer menyasszonya.

2017. szeptember 2-án az akkor 18 éves Máthé Krisztiánnak brutális balesete volt

a 33 méter magas körhinta felső tartóeleme leszakadt, a fiú pedig 8 métert repült, majd a járdának csapódott. Súlyos koponyatörése lett, mentőhelikopterrel vitték kórházba, ahol mélyaltatásban tartották.

Később egy rehabilitációs intézetben, fejlesztő kezelésekre kellett járnia.

Krisztofer hosszú ideig volt kómában, az orvosok pedig csupán 2 százalék esélyt adtak neki a túlélésre. Csodával határos módon azonban a fiú állapota javulni kezdett.

A fiúnak újra kellett tanulnia beszélni és járni, ráadásul a korábbi emlékei teljesen törlődtek a fejéből: elfelejtette régi barátait, és a baleset előtt átélt pillanatait. Azonban nem adja fel: szeretné befejezni az iskolát, érettségit, szakmát szerezni, majd asztalosként dolgozni, és feleségül venni frissen eljegyzett barátnőjét.