Vágólapra másolva!
Hiába rúgta ki szexista megjegyzései miatt Lattmann Tamást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), a baloldali média továbbra is szereplési lehetőséget ad neki. Mint ismert, a nemzetközi jogásszal azért bontott szerződést az egyeteme, mert az Alapjogokért Központ női munkatársának "funkciójára" célozgatott.
Vágólapra másolva!

"Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett "elemzők" osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?" - Lattmann Tamás tavaly ezekkel a szavakkal illette Párkányi Esztert, az intézet elemzőjét, akit női mivoltában is megalázott.

A poszt után a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) vizsgálatot indított, aminek eredményeként megszüntette közalkalmazotti jogviszonyát. "Ezek a bejegyzések és az általuk közvetített nézetek nem egyeztethetők össze az egyetemünk által képviselt, az emberi méltósághoz való jogot és a nemek közötti egyenjogúságot tiszteletben tartó értékrenddel" - indokoltak akkor.

Továbbra is kiáll mellette a baloldali média

Bár az NKE fellépett Lattmannal szemben, a baloldali média továbbra is futtatja az egykori oktatót. Mint azt a Tűzfalcsoport Blog keddi cikkében megjegyzi, Lattmann rendszeresen kap meghívást a különböző baloldali televízióktól és rádióktól, politikai állásfoglalásai pedig rendszeresen megjelennek a nyomtatott és az internetes baloldali sajtóban.

Az NKE-től szexista megjegyzése miatt kirúgott jogász szinte állandó "szakértőjévé" vált az ATV-nek: szombaton még Orbán Balázs államtitkár stílusát kifogásolta a Civil a pályán című műsorban, hétfőn reggel pedig vele indult a Start című műsor. Ezenkívül megszólaltatták a szocialista-közeli 168 Órában és a Klubrádióban, továbbá véleménycikket írt az Élet és Irodalomba.

Ott folytatta, ahol korábban abbahagyta

A baloldali média annak ellenére karolta fel, hogy Lattmann további, hasonló tartalmú írásokat tett közzé

Augusztus végén ismét az Alapjogokért Központ női munkatársának "funkciójára" célozgatott egyik posztja alatti hozzászólásában.

Forrás: Tűzfalcsoport Blog

A koronavírus-fertőzöttség gyanújával karanténba kerülő magyar kormánytagokról szóló hírhez az "Isten nem bottal ver" kommentárt fűző jogász ezután Donald Trump elnökkel kapcsolatban tett zavaros, kurvázós (bitch) felütésű bejegyzést.