Hamarosan megszületik Orbán Viktor ötödik unokája

Orbán Ráhel - jön a harmadik baba
Vágólapra másolva!
Harmadik gyermekét várja Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya, tudta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

Két hónap telt el azóta, hogy Orbán Viktor bejelentette, megszületett első fiúunokája, János Fülöp – a kormányfő második lányának, Sárának a kisbabája, az első közös fotójuk nagyon népszerű –, most ismét bővül a miniszterelnök családja. A legidősebb lány, Ráhel és férje, Tiborcz István üzletember ugyanis a négyéves Alíz és a kétéves Anna Adél után immár a harmadik gyermeküket várják a lap információi szerint.

Orbán Ráhel - jön a harmadik baba

A Blikk úgy értesült, Orbán Viktor ötödik unokája néhány hét múlva születik meg, Ráhel legalábbis így van kiírva szülésre. Ő lesz a második olyan baba a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama most fokozott óvintézkedéseket vezetett be: szinte alig mozdul ki az otthonából, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt, írja a lap. Az unokák aránya eddig 3-1 a lányok javára, azt nem tudni, hogy az ötödik unoka milyen nemű.

Ötgyermekes politikus

Orbán Viktor miniszterelnöknek öt gyermeke van, a legidősebb, Ráhel (31) 2013-ban ment férjhez. Az egyetlen fiú, Gáspár (28) pár évet focizott a Puskás Akadémiában, aztán joghallgató lett. Sára (26), aki nyáron lett kétszeres anya, történelmet tanult a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Róza (20) már leérettségizett. A legkisebb lány, Flóra (16) jelenleg középiskolába jár.