150 ezer forint hálapénzt kapott az orvos, a beteg két nap múlva meghalt

Vágólapra másolva!
Egy orvos az után fogadott el 150 ezer forint hálapénzt, hogy vélhetően tudta, hogy a betege haldoklik. Kiss Antalné Gitta a Ripostnak mesélte el, hogyan halt meg szinte egyik napról a másikra a férje.
Vágólapra másolva!

Kiss Antalné Gitta a lapnak azt mondta, hogy férje mindössze hat héttel az után halt meg, hogy először rosszul lett, a férfinak agydaganata volt.

A férfi a Tétényi úti kórházba került, onnan átirányították egy másik intézménybe mintavételre, ott tervezték a műtétjét.

A férfi felesége érdeklődött a többi betegnél, hogy mi a szokás, mennyit kell adni műtét után.

- mesélte a Ripostnak az asszony.

Az asszony összekészítette a pénzt. A férje a mintavétel után rosszul lett, azonnal műteni kellett. A feleségét nem tájékoztatták a műtétről. Másnap, amikor meglátogatta volna a férjét, a kórházi ágyban egy idegen feküdt,

kiderült, hogy a férfi intenzív osztályra került.

A férfit éjjel megműtötték, és a műtétet végző orvos később - az orvos telefonhívására - találkozott a nővel, aki reménykedett a férje felépülésében.

"Odaadtam a borítékban a 150 ezer forintot, ő pedig eltette."

A műtét után a nő férjét átszállították egy másik kórházba, ott halt meg két nappal később.

– mondja az asszony, hozzátéve, hogy a Tétényi úti kórházban, ahol diagnosztizálták a férje betegségét, sem az orvos, sem a nővér nem fogadott el tőle egy fillért sem.