Feláldozta az életét, hogy megmentse a fiát

rendőrség, rendőrautó
Vágólapra másolva!
Apa és kisfia a mikei tóba borult egy csónakból kedden este. A férfi az utolsó erejével is a hátán tartotta az úszni nem tudó fiút - írta meg a Bors. Ott voltak a tavon, ahol nem lett volna szabad. A férfi megfulladt.
Vágólapra másolva!

Sz. Károly úgy döntött elviszi 10 éves nevelt fiát egy esti csónakázásra, mert a gyerek nagyon szeretett volna kimenni a vízre. Családja szerint ő beszélte rá a férfit, aki ennek eleget tett, annak ellenére, hogy tudta, a gyerek nem tud úszni.

A Somogy megyei tónál tábla mutatja, hogy tilos a vízbe menni, csónakázni vagy horgászni, mert életveszélyes ott a víz. Az még nem tisztázott, hogy este bele, mindenesetre, a gyereket sikerült egy rendőrnek kimentenie, mert utolsó erejével is a felszínen tartotta a férfi, de őt magát nem.

Hullámsírba merült. Testét búvárok találták meg.

- mondta a Borsnak könnyekkel köszködve a gyerek anyja.

- tette hozzá.

Forrás: Police.hu

Károlyék a halőrök csónakjával indult el a tiltott területre, ahol megtörtént a tragédia.

– mondta a nő.

A halőrök hívtak segítséget.

- mondja sírástól elcsukló hangon Andrea.

A gyerek apját azzal hívták fel, hogy a fia a tóba veszett. Azt mondta a lapnak, a vér is kiszaladt az arcából a hírre, de a gyerek a mentőben ült, amikor ő megérkezett.

Eközben a nő idegösszeomlást kapott, amikor meglátta a férfi parta kihúzott holttestét.

– csuklott el a hangja. A nő a tragédia óta sem aludni, sem enni nem tud. Azt is elárulta, hogy a kisfiút orvoshoz viszik, hogy fel tudja dolgozni a tragédiát.

- tette hozzá.